2018-12-12 14:27


Simona Man, retrasă de la conducerea ANT, dar numită secretar de stat în Ministerul Agriculturii

 |  07:29
Simona Man, retrasă de la conducerea ANT, dar numită secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Simona Man, retrasă în urmă cu o săptămână de la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), a fost numită, miercuri, de premierul Victor Ponta în funcţia de secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Simona-Allice Man a fost retrasă de la conducerea ANT, imediat după ce aceasta a inspectat dacă litoralul este pregătit pentru sezonul estival, demiterea fiind cerută anterior de patronate.

În acea zi, Simona Man s-a aflat în staţiunea Mamaia, unde a arătat că litoralul românesc este pregătit pentru deschiderea sezonului estival, în timp ce hotelierii solicitau organelor de control să nu fie verificaţi în minivacanţa de 1 Mai.

"Am venit astăzi aici tocmai pentru a vedea stadiul pregătirilor în vederea deschiderii sezonului estival. Până în acest moment, am făcut un scurt tur în Mamaia, iar de aici plecăm în sudul litoralului ca să vedem şi acolo stadiul pregătirilor. Ceea ce am văzut până acum, ne-a încântat privirile, hotelurile sunt pregătite, chiar foarte pregătite să primească turiştii. Credem că va fi un sezon în care turiştii vor fi mulţumiţi de ceea ce le vor oferi aceste structuri turistice", a afirmat Simona Man.

În luna martie, reprezentanţii agenţiilor de turism şi hotelierilor de pe litoral au cerut demisia Simonei Man de la conducerea ANT, acuzând-o că blochează proiecte precum emiterea voucherelor de vacanţă şi aplicarea impozitului forfetar.

"Este incredibil cum Simona Man nu înţelege ce responsabilitate are. În ANT lucrurile merg prost, iar autoritatea duce Guvernul în ilegalitate pentru că legea voucherelor de vacanţă, deşi intrată în vigoare la 1 ianuarie, nu se poate aplica. Din acest motiv hotelierii au pierderi de milioane de lei", a precizat Alin Burcea, vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) pentru Mediafax.

"Cerem demisia doamnei Simona Man şi îl rugăm pe primul ministru să numească în acest post un specialist adevărat, care să redreseze activitatea ANT", a mai spus Alin Burcea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-07

TAGURI: simona, man, retras, conducere, ant, numeste, secretar, stat, ministerul, agriculturii, premier, victor, ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CURIOSUL
07 Mai 2015

Cred ca mai bine facea ceva la/pt SANATATEA PUBLICA ca de plimbat e plimbata acum si antrenata in meseria pe care o stie cel mai bine.
Random imageUltimele stiri


loading...