2019-03-24 01:01


ȘOC ÎN PSD. Un lider al partidului a semnat inițiativa „Fără PENALI în funcţii publice". „Și pesediştii sunt oameni, nu MAIMUȚE!”, spune el

 |  13:35
ȘOC ÎN PSD. Un lider al partidului a semnat inițiativa „Fără PENALI în funcţii publice". „Și pesediştii sunt oameni, nu MAIMUȚE!”, spune el

Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Constantin Ana, primar al localităţii Pucioasa, a semnat iniţiativa "Fără penali în funcţii publice", el declarând luni, pentru Agerpres, că a făcut acest lucru la solicitarea unor tineri din USR şi că e "un gest de normalitate". Constantin Ana a precizat că a semnat iniţiativa duminică.

"De ce am făcut-o? Că aşa am simţit. Eu am vrut să demonstrez ceva, că şi pesediştii sunt oameni, nu maimuţe, cum ne prezintă multă lume. În al doilea rând, e un gest de normalitate, pentru că, în ciuda a ceea ce cred mulţi, şi noi ne dorim acelaşi lucru: o ţară curată şi o ţară europeană. Deci, să nu credeţi că există diferenţă între noi şi restul oamenilor, sunt la fel de plini de speranţă că o să trăim într-o ţară curată şi corectă pentru copiii noştri, în primul rând. De aceea am semnat această petiţie", a precizat, pentru Agerpres, Constantin Ana.

Acesta a adăugat că prin gestul său a vrut să arate şi că pesediştii trebuie respectaţi. Întrebat care va fi, în opinia lui, punerea în practică a acestei iniţiative, vicepreşedintele PSD a precizat că îşi doreşte o "ţară curată". Acesta a adăugat că i-a îndemnat şi pe alţi colegi din PSD să semneze iniţiativa ''Fără penali în funcţii publice''. Întrebat dacă i-a adresat îndemnul şi preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, primarul din Pucioasa a replicat: "domnului Ţuţuianu nu îmi permit eu să îi dau sfaturi, dar i-am explicat de ieri, ne-am întâlnit la un botez aseară şi am discutat. Mi-a spus că e decizia mea". Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa nu a vrut să răspundă la întrebarea dacă Liviu Dragnea s-ar încadra în categoria "penalilor".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-30

TAGURI: psd, dambovita, pucioasa, constantin ana, tutuianu, dragnea, usr, penal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Iul 2018

Probabil iti place ca sentinta a fost una politica in privinta lui Dragnea si i s a instrumentat dosarul in birou la basescu pe motiv ca Dragnea a chemat lumea la vot Acest lucru l a facut si Iohannus si Basescu dar la ei legea este alta ,este legea mafiei Tie iti place asa chiar daca maine vei avea si tu un dosar ca te ai uitat la soareEsti PSDist cum sunt eu papa de la Roma si meriti sa fii scuipat afara precum Chirica de la iasi ,coada de topor nebuna ce esti !
ANONIM
30 Iul 2018

Dar tu esti maimuta bai cacat cu ochi!Esti in stare sa ti vinzi si parintii pentru un ciolan gras
ADI
30 Iul 2018

Nu toti, mai aveti si cel putin o maimuta. Pavian mai exact.
ANONIM
30 Iul 2018

Din privirile omului Constantin Ana nu se poate deduce ca-i maimuta BA din contra CA ARE DISCERNEMANT SI INTELIGENTA.
@ANONIM
30 Iul 2018

Da are trasaturi de super inteligent CAP SUB FORMA DE PARA DECI CAP TZUGUIAT SI FALCI DE PORC CU DOUA RANDURI DE GUSE ACEST INDIVID ESTE O SCURSURA MARSAVA PSD-ul a fost bun pana a fost ales mare sef Can s-a vazut cu sacii in caruta si-a arata adevarata fata . nu sunt simpatizant psd da acest tip este un gunoi periculos
APOLITIC
30 Iul 2018

Este de apreciat un om care gandeste spre viitorulunei tari cu politicieni inteligenti, curati si cu ceva carte. Un om de apreciat si un exemplu in comunitatea sa.Rar intalnesti in partidul hotilor si borfasilor asemenea caractere. Este cunoscut faptul ca aceasta organizatie mafiota psd nu se bucura de oameni cititi si inteligenti. Dovada este guvernul de analfabeti , agramati si puscariasi. Este un guvern si un parlament unic in Europa , care exceleaza prin incompetenta si prostie.
@APOLITIC
30 Iul 2018

Sigur ,omul are dreptate In fruntea statului cine sta ? ,omul care a vandut copii pentru organe ,cel care a furat de la statul Roman prin evaziune jumatate de milion de Euro,cel care a furat case de la romani El nu este penal el este penal sadeaDeci fara penali la Cotroceni !!
NEGRO
31 Iul 2018

Reactia domnului Tutuianu (care parea la un moment dat o figura mai spalata printre cocalarii PSD) confirma ideea ca a fi membru a acelui Partid e imperios necesar sa fii infractor si penal. Poate era mai bine sa taca. Dar cum prostia nu se potoleste pana nu da pe dinafara, domnul Tutuianu a pierdut ocazia de a fi considerat mai altfel decat turma. Da, domnule Tutuianu. Dumneavoastra confirmati ceea ce noi stiam de mult. Noi nu facem decat sa va dorim sa ajungeti acolo unde meritati. In groapa de gunoi a istoriei. Iar capii dumneavoastra la un loc mai umbros, dar la fel de bine meritat!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...