2016-10-24 12:12

POLITICA


UPDATE. Şoc la PSD: Aura Vasile a părăsit partidul. A ajuns la spital

 |  14:59
UPDATE. Şoc la PSD: Aura Vasile a părăsit partidul. A ajuns la spital

UPDATE 18.58 Aura Vasile a suferit un puseu de tensiune şi a fost transportată la Spitalul Universitar. Marian Vanghelie a declarat la Realitatea TV că a discutat cu Aura Vasile, înainte de a i se face rău, dar nu s-a putut înţelege cu ea pentru că plângea în hohote. Vanghelie s-a arătat convins că Aura Vasile va renunţa să părăsească PSD pentru UNPR.

Deputatul social democrat Aura Vasile şi-a înaintat, luni, demisia din PSD, declarându-se membru al UNPR, potrivit unei solicitări depuse la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Informaţia a fost confirmată de preşedintele UNPR, Marian Sârbu, care a spus că Aura Vasile a depus cerere pentru a se alătura grupului UNPR din Camera Deputaţilor.

Aura Vasile este un important lider PSD Bucureşti şi apropiată a lui Marian Vanghelie. Ea era cea care, din postura de vicelider al deputaţilor PSD, conducea practic lucrările grupului parlamentar al social-democraţilor.

Vom reveni cu amănunte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-01

TAGURI: aura vasile, partid demisia din psdComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIMAR
19 Dec 2011

Sa-i fie rusine!
MARIAN
19 Dec 2011

Tradatorii sunt in floare.Javrele vor maI MULT DECAT POT.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

SUA. Partid atacat Un sediu al Partidului Republican, aflat în comitatul Orange din statul american Carolina de Nord,... 17 Oct 2016 | (0)
„Bufet” electoral cu de toate Mai sunt două luni de zile până la data alegerilor, iar în weekend-ul care a trecut, cele două... 10 Oct 2016 | (0)