2018-11-21 04:01


Social-democrații cer demisia Ministrului Muncii, Dragoș Pîslaru

 |  20:46
Social-democrații cer demisia Ministrului Muncii, Dragoș Pîslaru

Social-democraţii critică declaraţiile făcute de ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, referitoare la acordarea ajutoarelor sociale, arătând că acestea reprezintă o asumare ''făţişă a urii'', şi cer demisia acestuia. Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb solicită premierului Dacian Cioloş să se delimiteze imediat de declaraţiile ministrului Muncii, care a susţinut că statul plăteşte beneficii unor oameni ''care stau, lâncezesc şi sunt trântori''

''Este şocant să auzim un ministru care să se exprime atât de jignitor la adresa cetăţenilor! Ne-am întors la situaţia de acum câţiva ani, când ni se spunea despre pensionari că sunt 'puturoşi'. (...) Credeam că astfel de mesaje, menite să inducă ura şi să instige categoriile sociale una împotriva alteia, reprezintă un accident al trecutului recent. (...) Solicit public premierului să se delimiteze de declaraţiile ministrului Muncii şi să ceară scuze românilor pentru aceste jigniri'', afirmă vicepreşedintele PSD, potrivit unui comunicat transmis vineri Agerpres.

La rândul său, europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă spune că ministrul Pîslaru ''instigă la ură''. ''Un ministru al Muncii ar trebui să arate grijă faţă de oameni, însă calificarea celor în nevoie ca fiind 'trântori' se află la polul opus. Domnul Dragoş Pîslaru instigă la ură împotriva celor care nu îşi permit prin forţe proprii să ducă un trai decent. Este o declaraţie extrem de gravă şi care aminteşte de abordările extremiste. Un ministru al Muncii ar trebui să fie preocupat să le ofere acestor oameni şanse, nu să îi ostracizeze'', spune lidera delegaţiei PSD din PE, Viorica Dăncilă. În opinia ei, actualul Guvern a depăşit limitele decenţei în raportarea la cetăţeni. ''Un guvern care gândeşte aşa despre propriii cetăţeni reprezintă un rău imens. O continuare a acestei guvernări, cu acelaşi tip de oameni, cu aceeaşi filozofie, nu va duce decât la dezastru din punct de vedere social şi economic, dar şi la o divizare în societate cu efecte extrem de nocive'', consideră Viorica Dăncilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-04

TAGURI: psd, rovana plumb, dragos pislaru, ministrul muncii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Noi 2016

ORGANIZATIA MAFIOTA psd. SA CEARA DEMISIA. PUSCARIASULUI dragnea SI SA STEARGA DUPA LISTE TOTI HOTII CARE AU JEGMANIT ROMANIA IN FRUNTE CU PLAGIATORUL CORUPT SI CLICA LUI DE BORFASI (sova corlatean banicioiu stefanescu).LA. PUSCARIE CU TOTI ACESTI NEMERNICI pesedisti. CARE IN TREI ANI AU DISTRUS MEDIUL PRIVAT INCURAJAND NEMUNCA SI HOTIA. PORCILOR. BOLSEVICI.A MAI RAMAS SA FACETI NATIONALIZARE CA IN. '47.
Random imageUltimele stiri


loading...