2018-12-11 13:27


Soldaţi noi la UNPR

 |  19:21
Soldaţi noi la UNPR

UNPR îşi anunţă încă patru candidaţi la alegerile locale de anul viitor. Astfel, trei primari din Olt şi un primar din Ilfov şi-au anunţat oficial ieri opţiunea de a candida din partea UNPR la alegerile din anul 2012. Matei Brăgaru, primar PSD în localitatea Văleni, Iulian Preda, primarul PSD al localităţii Pleşoiu, şi Marius Preoteasa, primar PNL în localitatea Stoicăneşti, din judetul Olt, au semnat marţi, 2 august 2011, o declaraţie comună prin care se anunţă de partea uneperiştilor la alegerile locale de anul viitor. Încă din primăvara anului 2010 de când s-a înfiinţat, UNPR a început să racoleze membri de la alte partide în toate judeţele ţării. Până în momentul de faţă cele mai puternice achiziţii cu care progresiştii se mândresc sunt: Antonie Solomon (actualul primar pedelist al Craiovei) şi Florentin Pandele (fost pesedist), candidat la funcţia de primar al comunei Voluntari, judeţul Ilfov. UNPR îşi propune o cotă de peste 10% la alegerile locale. Neculai Onţanu, secretarul general al partidului, a declarat recent că această ţintă e una realistă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-14
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANDREI
03 Aug 2011

Armata ministrului Oprea isi strange randurile si pregateste marele asalt de la alegerile de la anul. Obiectiv ? Minim 10% din redutele opozitiei. La asemenea victorie, restul se vor preda fara lupta.
MARIN
03 Aug 2011

Un primar nu inseamna mult dar in Oltenia sunt vreo 50 de primari care vor candida pentru UNPR. Cel putin aici au trecut de mult de 10%.
PARAMECIU
03 Aug 2011

UNPR va creste mult in sondaje pana la viitoarele alegeri. Initiativa "cosul de solidaritate" propus de aceasta formatiune pentru sprijinirea pensionarilor le va aduce mult electorat.
MANEA IONUT
03 Aug 2011

Cand te gandesti ca ai muncit pentru localitatea respectiva ani la rand si pentru urmatoarele alegeri esti trecut pe margine pentru ca asa spune procentul, asa e intelegerea USL, mai bine alegi un partid care stie intr-adevar ce vrea, asa cum este UNPR-ul.
MARCIAN
03 Aug 2011

Astia nu sunt toti soldati. Printre ei mai sunt si locotenenti, capitani si maiori. Baieti buni care nu si-au gasit inca cadenta in randurile psd, pnl, pdl si aleg varianta "de voie" a lui Oprea.
DIMANCEA
04 Aug 2011

Faptele conteaza. Prin ajutorul dat sinistratilor dar si prin faptul ca e un partid mult mai activ decat UDMR, PNG sau chiar PNL, partidul lui Oprea poate fi surpriza urmatoarelor alegeri. Iar tinand cont de proiectele pe care le are, ce avantajeaza oamenii de rand si nu clientela politica, cred ca va avea un cuvant greu de spus in viitor.
Random imageUltimele stiri


loading...