2018-12-15 23:59


Solicitarea DNA de urmărire penală a Elenei Udrea, trimisă Camerei Deputaţilor

 |  11:04
Solicitarea DNA de urmărire penală a Elenei Udrea, trimisă Camerei Deputaţilor

Parchetul General a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că procurorul general Augustin Lazăr a trimis Camerei Deputaților solicitarea DNA de începere a urmăririi penale pe numele Elenei Udrea, pentru două infracțiuni de instigare la luare de mită.

Dosarul vizează campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2009.

"În conformitate cu prevederile art. 109 alin. 2 din Constituția României, art. 12 și art. 19 din Legea nr. 115/1999, art. 305 alin. 4 din Codul de procedură penală și ale Deciziei Curții Constituționale nr. 270/10.03.2008, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a solicitat președintelui Camerei Deputaților să formuleze cererea de efectuare a urmăririi penale față de Udrea Elena Gabriela, fost ministru al Turismului și membru al Camerei Deputaților, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de instigare la luare de mită prev. de art. 47 din Codul penal rap. la art. 289 alin. 1 din Codul penal rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal și a art. 5 Cod penal", se arată în comunicatul citat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-13

TAGURI: solicitare, dna, urmarire, penala, elena udrea, trimite, camera, deputatilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
13 Oct 2016

"Pe baza probelor respective a rezultat că Elena Udrea i-a determinat pe Gheorghe Nastasia, secretarul general al Ministerului Turismului, precum și pe Victor Tarhon, președintele Consiliului Județean Tulcea (instituție care primea finanțare și de la Ministerul Turismului pe diferite proiecte), să ceară reprezentanților unor societăți comerciale care aveau contracte cu cele două instituții să achite contravaloarea unor servicii de publicitate furnizate în cadrul campaniei electorale. Plata s-a realizat în baza unor contracte fictive, iar legătura dintre persoanele care obțineau fondurile infracționale și prestatorii de servicii a fost realizată de către Udrea Elena Gabriela", susține DNA. DECI BANI EUROPENI....ERAU PUSCULITA MARMOTEI SECURISTILOR>>>SA TRAITI BINE>>>CURVELE PRIN DUBAI PE BANII VOSTRII>>>AICI SUNT BANII DUMNEAVOSTRA,DOAMNA MERKEL....BAROSSO(DEJA S-A MUTAT LA GOLDMAN SACHS)..POATE VRETI O SPAGA DIN CELE 20DE MILIARDE DE LA F-M-I SPULBERATE DE UDREA LA COMANDA MAFIEI BAANCARO-IMOBILIARE>>>>REGINA LUI PAUL LAMBRINO....MONA LISA DIN PLESCOI....CARE LINGE DOAR UN COI....SI PE URMA PE AMANDOI..SI STA CAPRA SUB BIROUL LUI QIOMBETELE LA COTROCENI CU GEANTA DE SPAGA IN GURA SI UNGUENT IN FUND...DE LA M-R-U
MATA HARI DE PLESCOI
13 Oct 2016

CIOCANITOAREA A FOST SECRETARA , CONSILIER ,FACATOARE DE CAFELE SI JMENURI , PE LA MAI MULTI MINISTRI , SECURITATE , JUSTITIE , AVIND AVOCAT CU AFACERI PE VICTOR PONTA , DAR SI METRESA DE TINUT TUCALU . INCLUSIV ULTIMU LUI BASESCU . LA TOATE AFACERILE SI JMENURILE ERA BAGATA , DUCE CIRPA DE STERS . A SANTAJATO SI MERMELIT , PE ELENA DIN TROIA . A FURAT CU HOTI SI TARAGINARI IN JUSTITIE , PESTE 100 MILIARDE EURO . INCLUSIV CU BANDITUL DE ISARESCU SI TOTI PARLAMENTARI .
Random imageUltimele stiri


loading...