2018-12-14 21:41


Sorin Oprescu: În principiu, îmi doresc încă un mandat la Primăria Capitalei

 |  07:19
Sorin Oprescu: În principiu, îmi doresc încă un mandat la Primăria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marţi, că îşi doreşte încă un mandat la Primăria Capitalei, "dacă şi bucureştenii sunt de acord".

"În principiu doresc încă un mandat, dacă bucureştenii sunt de acord. Domnule, în ultimă instanţă, electoratul are întotdeauna dreptate. Vor, bine, nu vor, bine. Asta este. Eu am făcut în viaţa mea bine şi cu de-a sila, în sensul că am intrat material în burta lui ăla şi i-am scos ce era de scos şi l-am pus şi pe picioare. Mutând ce este de mutat, asta fac acum cu Bucureştiul. Da, ştiu, e greu, e fără anestezie, doare, durează mai mult", a declarat Sorin Oprescu la Gândul Live.

Primarul Capitalei a mai spus că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei pentru că vrea să termine autostrada suspendată, pe care a promis-o încă de acum şapte ani.

"Da, pentru că am o ambiţie în mine: să termin tot ce am promis, inclusiv inelul median de nord, care înseamnă autostrada suspendată şi, o paranteză, adică inelul periferic, interior şi exterior. Nu vedeţi că s-a suprasaturat Bucureştiul? Sper ca la sfârşitul anului să termin străpungerea Nicolae Grigorescu, Splai Dudescu", a afirmat Sorin Oprescu fiind întrebat dacă intenţionează să candideze pentru un nou mandat de primar general.

Chestionat dacă intenţionează să facă un sondaj în care să îi intrebe pe bucureşteni dacă l-ar vota din nou ca primar, Sorin Oprescu a răspuns negativ.

"Nu am nevoie de sondaje, peste noi au trecut şapte ani, s-au făcut o serie de lucruri. Am şi eu neîmplinirile mele, viaţa aşa e făcută, şi din urcuşuri, şi din succese, şi din insuccese. Important e că nu m-au auzit şapte ani să stau să mă cert, să arăt cu degetul. «Consiliul e de vină, daţi-mi consiliu». Era un maestru, care zicea «consiliul, daţi-mi consiliu şi fac din Bucureşti...». Am tăcut din gură, mi-am văzut de treaba mea. Nu i-am mai plictisit cu scandaluri politice. Şi s-au făcut lucruri", a afirmat Sorin Oprescu.

Edilul nu a dorit să comenteze ce şanse ar avea primarii de sector într-o eventuală competiţie cu el pentru Primăria Generală.

"Eu am barometrul meu. Eu când mă duc pe stradă, mie mi-e clar. Când ală se uită pe lângă tine, ceva nu e în regulă. Când ăla se uita la tine şi zâmbeşte, e bine...", a precizat Sorin Oprescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-06

TAGURI: sorin, oprescu, principiu, doreste, inca, un, mandat, primaria, capitalei, bucurestean, este, acord
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...