2017-01-23 12:31


Şova presimte un an infernal

 |  18:57
Şova presimte un an infernal

Senatorul PSD Dan Şova critică mesajele optimiste ale guvernanţilor privitoare la anul 2012. “Aceleaşi mesaje le-am auzit în 2009, în 2010 şi în 2011. Acum, Puterea le repetă la începutul lui 2012 sperând că românii au memorie scurtă. Ei bine, românii nu au memorie scurtă, iar dovadă pentru acest lucru stau recentele sondaje, care arată că peste 80% dintre aceştia consideră că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită”, spune senatorul Şova. El crede că mesajele optimiste ale Puterii trădează tocmai lipsa de interes a guvernanţilor pentru problemele oamenilor şi detaşarea iresponsabilă de realităţile din ţară. Senatorul PSD făcea referire la mesajele transmise de Elena Udrea pe Facebook, cum că salariile vor creşte puţin, iar pensiile vor fi indexate, cu condiţia ca evoluţiile economiei să fie bune şi dă asigurări că România va avea creştere economică şi în 2012, care va aduce mai multă bunăstare pentru fiecare român.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MRUXANDRA
05 Ian 2012

Tipic pentru psd-isti : iar vorbeste gura fara ei. Chiar nu pot accepta faptul ca intr-adevar masurile luate de guvern sunt bune, ca suntem dati exemplu in toata europa, ca in loc sa fim in faliment ca grecii, avem viziune de crestere economica? Atat de mare e invidia?
BRANDU
05 Ian 2012

Personal cred ca masurile luate de guvern au fost cele mai bune. Desi am trecut printr-o perioada mai grea, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Doamne ajuta!
MAGDA
05 Ian 2012

Mari economisti ce sunt cu toti..cine sunteti voi “dragi” pds-isti sa va treziti si sa contraziceti statisticile si rezultatele masurilor? O-ti fii niste Keynesi ai zilelor noastre si noi nu stim? Stati cuminti in banca voastra!
CLAUDIA
05 Ian 2012

Cred ca cea mai buna solutie este sa asteptam si sa vedem ce va fi. Cei din psd si-ar vedea mai bine de treaba lor..in loc sa fie optimisti si sa doresca binele acestei tari, se scufunda in acuzatii false false, fara nicio baza solida!
ALECA
05 Ian 2012

cei 3 parlamentari de la psd nu fac nimic altceva decat sa critice pe langa asta nu mai stiu nimic, macar oameni astia de la guvernare fac ceva asa cum stiu si asa cum pot pt tara asa. Cand psd a fost la putere s-a ales parful de tot…. nu ei sunt in masura sa comenteze.
GABI64
05 Ian 2012

toti presimtim acelasi lucru, dar ce sa facem asta este nu putem face nimic in aceasta privinta...
WIVI
05 Ian 2012

Poi si prostii vostri de la PDL ce fac? Doar fura!
KARIM
05 Ian 2012

Parlamentarii PSD sunt niste trantori care franeaza dezvoltarea economica a Romaniei! Nu sunt in stare sa faca ceva productiv sau sa vina cu vreo alternativa viabila de guvernare! Daca am aplica programul lui Ponta si Antonescu, tara noastra ar intra in faliment la fel ca Grecia!
CODRUT
05 Ian 2012

Ineptiile lui Sova nu merita bagate in seama! Fatalaul asta nu a demonstrat nimic in politica pana acum. Mai bine ar spune cum a primit de la PNL si PSD contractele de milioane de euro de la Complexuele Energetice Rovinari si Turceni!
MISCHA
05 Ian 2012

Secretebinepazite.net – locul unde poti vedea ceea ce politicienii vor sa tina ascuns
FLAVIAN
05 Ian 2012

PSD este cel mai corupt partid din Romania! PSD este simbolul comunismului discretionar! PSD nu poate conduce tara pentru ca este un partid nereformat calauzit de moscovitul Ion Ilici Iliescu si aflat la mana baronilor locali strangatori de voturi! Sova si Ponta sunt doar niste fete palide, marionete manuite de la spate de spagarul sef Adrian Nastase!
VOICU
05 Ian 2012

Zabalosul de Sova bate campii, el si PSD-ul nu doresc binele Romaniei in 2012, ei vor doar sa ajunga la putere cu orice pret! Sunt disperati dupa ciolan si trebuie sa plateasca datoriile de 5 milioane de euro lasate de Geoana! PSD daca ajunge acum la guvernare va jefui tara!
ANDRY
05 Ian 2012

pai si asa va fi..un an infernal, criza deabea incepe ce sa mai facem acum, om trai si om vedea...
CRISTINA POPESCU
05 Ian 2012

reactiile sunt normale, oamenii astia sunt in conflict direct cu Elena Udrea, care a-ti fi vrut sa fie reactia lor, cumva una favorabila? Nicodata!
ELENA
05 Ian 2012

Eforturile guvernului Boc, sunt vizibile, deciziile luate au fost unele responsabile, Romania este stabil ecomonic.
COSMIN
05 Ian 2012

Guvernul Boc trebuie felicitat pentru prudenta de care a dat dovada in luarea deciziilor, nu este usor sa fi responsabil, in politica nostra sunt nenumarate exemplele celor ce nu isi fac treaba. PSD-istii nu stiu decat sa faca scandal.
CIPRIAN
05 Ian 2012

Elena Udrea este un ministru inteligent ce isi face bine treaba pe domeniul ei, stie sa atraga turisti, stie sa investeasca in tara noastra, lupta pentru masuri economice corecte. Predictiile sunt adevarate, PSD-istii ies in atac.
DAN
05 Ian 2012

Elena Udrea, alaturi de cei din guvernul Boc sunt condusi de responsabilitate, oameni precum Dan Sova nu stiu decat sa „arda gazul” si sa critice ce fac altii.
TEO
05 Ian 2012

In ochii mei, cei de la psd nu mai au nicio urma de credibilitate. Pot sa vorbeasca vrute si nevrute, au demonstrat in nenumarate randuri ca nu vor binele acestei tari, vor doar puterea. M-am saturat de minciunile lor si de lipsa lor de performanta.
EUGEN
05 Ian 2012

Psd-istii vad ca nu au sanse sa obtina ceva la alegerile din toamna, asa ca nu pot face altceva decat sa arunce cu noroi in reprezentantii guvernului Boc. Cei trei parlamentari neo-comunisti ar face bine sa vina ceva mai des pe la sedintele parlamentului si sa vina cu solutii pentru probleme tarii.
MAVERICK777
05 Ian 2012

Tipic psd, face cineva ceva mai bun decat ei, imediat arunca mizeria in directia aceluia, pentru a-si masca incompetenta. Aceasta este inca o dovada ca membrii psd nu mai au incredere in puterea monstruoasei coalitii in care se afla, iar acum nu mai stiu ce sa mai faca.
ANDREI MARCU
05 Ian 2012

Acest partid comunist ne-a tras tara in jos prea multi ani, asa cum incearca sa o faca si acum! Este timpul ca noi toti, romanii care inca iubim aceasta tara, sa nu mai plecam urechea la minciunile unor parveniti, care nu isi doresc altceva de la noi decat voturi pentru a reveni la vechea lor indeletnicire: furatul!
SANDRA
05 Ian 2012

de ce trebuie sa acultam in gura unor oameni care nu fac nimic si in plus il tolereaza pe ponta un om de 2 lei. Guvernul Boc isi asuma riscurile si efectele negative pe care le genereaza , iar psd -isti stau pe margini si comenteza.
MENUMORUT
05 Ian 2012

Nu mai incercati sa mintiti poporul, sa le induceti idei apocaliptice, sa le bagati ura si frica in suflete oamenilor! Sunteti reprezentanti ai romanilor in Parlament, ati face bine sa va comportati ca atare. Este purul adevar ca Romania este intr-o situatie mai buna decat ar fi crezut cineva, datorita guvernului pdl, iar asta va roade.
LASCU03
05 Ian 2012

Eu nu pot decat sa-i felicit pe cei din guvern, in special pe d-na Udrea, pentru ca au resuti sa starneasca asemenea reactii virulente, ce miros foarte puternic a invidie. Este clar ca prin aceasta iesire, cei de la psd isi demonstreaza a n-a oara incompetenta si impotenta politica.
SILV
05 Ian 2012

ce poate fi mai rau, nasol pana acum??? nimic.. raul deabea acum incepe.
IOANA
05 Ian 2012

din ce in ce o sa fie mai greu, asa ca deja ne-am obisnuit din 2011, acum ce poate fi mai greu.
STANCU
08 Ian 2012

Nu mai stiu ce sa scormoneasca escroci de la PSD,economia romaniei o sa reziste asa cum a facuto si pana acum sub conducerea guvernului Boc
MIHAI19
08 Ian 2012

Nesimtire si prostie ,acestea sunt cuvintele care pot decrie PSD-ul ,au ajuns sa decurga la cele mai josnice acuzatii ,se declara pesimisti fata de revenirea economiei ,e normarl din moment ce simt ca se scufunda ,nu o sa va alega nimeni ma nenorocitior
NICO19
08 Ian 2012

Propaganda ,cu asta se ocupa PSD-ul ,nu fac altceva decat sa fure si sa atace guvernul Boc ,dar degeaba nu au nici o sansa ,se vede foarte clar ca guvernul Boc a stabilizat economia romaniei in timp ce alte tari mult mai puternice au ajuns la colaps
FLOREA
08 Ian 2012

Misogini PSD nu au masura ,nu fac decat sa risipe bani in folosul lor ,si sa atace guvernul Boc ,dar adevarul este ca prin prudenta si masurile luate de guvernul Boc si-a revenit acesta tara pe linia de plutire
DAN
08 Ian 2012

Declaratii date fara cunostinta de cauza din partea PSD-istilor ,cu asta sa ocupa domni ,nu au nici o idee despre ce vorbesc ,intr-un final economia Romaniei o sa-si revine si asta numai din pricina actiunilor calculate luate de catre guvernul Boc
Random image