2017-01-21 04:10

POLITICA


Speranţele lui Oltean

 |  18:41
Speranţele lui Oltean

Ioan Oltean, secretarul general al PDL, recunoaşte că în acest moment cazurile de corupţie constatate în ultima perioadă la unii democrat-liberali afectează imaginea partidului. Oltean speră însă că nu vor mai apărea noi cazuri. „Partidul nu are o imagine strălucită prin evenimentele care s-au petrecut în acest domeniu. Noi sperăm să nu mai existe şi altele, nu este un fenomen pe care ni l-am dorit şi nici nu-l dorim. Ele s-au produs şi trebuie să găsim modalităţile prin care partidul să se detaşeze de aceste evenimente. Tocmai de aceea am şi înăsprit, dacă vreţi, prevederile Codului Etic, pentru a ne îndepărta de aceşti colegi ai noştri care sunt tentaţi să greşească”, a declarat secretarul general democrat-liberal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

IONICA
19 Noi 2011

.......si nimeni nu se intreaba, de unde si-a facut atata avere aceasta Crinuta Dumitrean ????!!!!! si in plus, parintii acesteia si-au facut vile si masini luxoase, apartamente vre-o 3-4 la numar, care sunt inchiriate. Aici nu intra DNA-ulsau altcineva sa cerceteze ???!!!!!!!.
IONICA
19 Noi 2011

eu, o cunosc din liceu pe crinuta dumitrean,era o poama !!!!!!!! si nu stralucea in nimic, era sub nivelul mediocritatii, m-am mirat si am ramas stupefiat cum de a urcat asa de repede scara ierarhiei, ca doar, nu prin inteligenta, ca nu avea de unde, asta este Romania in zilele noastre,si atunci de ce ne mai miram, ca este asa cum este si promovabilitatea se face pe alte criterii!!!!!!

Adauga un comentariu

Random image