2019-05-20 02:40


Sputnik-ul rusesc o PROPUNE pe Viorica Dăncilă ”OMUL politic român al anului 2018”

 |  17:39
Sputnik-ul rusesc o PROPUNE pe Viorica Dăncilă ”OMUL politic român al anului 2018”

Viorica Dăncilă a devenit politicianul preferat la propagandei ruse. Sputnik, site controlat şi sponsorizat de Kremlin, a publicat miercuri un articol laudativ la adresa premierului lansând un sondaj în care o propune pentru titlul de "omul politic român al anului 2018".

Premierul României este catalogat ca "un om politic s-a dovedit o uriașă supriză, dovedind calm, pricepere și, peste toate, un nivel al demnității mult peste ce am văzut în ultimii ani".

"Prima femeie din istoria ţării care conduce Guvernul a avut intervenţii memorabile în Parlament, în cadrul unor manifestări interne şi internaţionale, la şedinţele Cabinetului sau în diverse interviuri şi conferinţe de presă", se arată în articol.

Viorica Dăncilă a devenit prefera propagandei ruseşti după discursul din Parlamentul European în care premierul a afirmat că nu a venit să dea socoteală. Sputnik a declarat imediat momentul drept unul istoric, afirmând că "sunt cuvinte pe care niciun premier sau șef de stat român nu a mai avut curajul să le rostească în fața Europei".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-27

TAGURI: rusia, sputnik, viorica dancila, 2018, omul politic al anului, sondaj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
26 Dec 2018

Degeaba .Nu e buna .Trebue sa fie japitza cum este Iohannis ca sa ajunga la o asa eticheta Hotii ,jigodiile lingaii ,falsificatorii ,taraturile chioare si proaste Astia merita V an gura mamei voastre de lighioane vandute Iohanisti si securisti prosti
ANONIM
27 Dec 2018

SI-A SCOS NAZISTUL ''ADMIRATORII''SA-L APLAUDE CAND IESE DE LA BISERICA .ERAU SARACII NUMAI SENIORI AMARATI SI SLAB INBRACATI OARE PANA UNDE V-A MERGE NESIMTIREA SI SADISMUL CUPLULUI ACESTUIA SINISTRU IMPOTRIVA ROMANIEI? VIORICA DANCILA E O DOAMNA CU MULTE CALITATI SI TOATE IRONIILE SI CRITICILE VIN DIN NEPUTINTA SI FRUSTRAREA SCURSURILOR HITLERISTO-SOROSISTE TRADATOARE DE TARA FELICITARI CELOR DE LA SPUTNIK
INTERESANT...
27 Dec 2018

CE DE PATRIOȚI, în afară de unele lucruri adevărate și corecte PÂNĂ LA UN PUNCT...cei de la comisarul.ro, în interiorul hărții Ro.tronează întotdeauna steagul american și vulturul, de parca Ro.este o anexă la USA, iar ANONIMUL și alții, laudă SPUTNIK-ul pentru alegere, de parcă ne-ar interesa pe noi sau AR CONTA! De când, de unde până unde pupincurismul de-o parte sau alta a ”românilor” pentru una dintre puterile lumii, de a ține cont sau ralia uneia, sau alteia?! Să fie asta DOVADA CLARĂ că RO.este sfâșiată de lupii cu blană made in SUA sau URSS? SAU E VORBA, PUR ȘI SIMPLU DESPRE MODUL CUM NE-AU VÂNDUT ĂȘTIA DIN POLITICĂ BA UNII, BA ALTORA, ÎN FUNCȚIE DE INTERESUL LOR, NU AL RO?!
CICĂ ”ȘTIRE”
27 Dec 2018

cu arma supremă a lui Putin...așa, și?! Se știe că cei care se laudă cu scule atomice, sunt complexați sau obsedați...sau, și una și alta! Ei, marile puteri vor arunca lumea în Cel de-al Treilea Război Mondial! Și, ce tot amenință nea Putin că, îl zgândăre la retină Scutul Anti-rachetă de la Deveșelu, CÂND CHIAR EL, ACU CÂȚIVA ANI A CERUT SĂ FIE AMPLASAT ÎN RO?! Mai terminați-vă cu IPOCRIZIA și căutarea ȚAPULUI ISPĂȘITOR din ORICE, ca să aveți ”motive” s-aruncați lumea în aer! TOȚI, DAR ABSOLUT TOȚI...FACEȚI PARTE DINTR-UN PLAN DE DISTRUGERE ÎN MASĂ! Lucru îngăduit de Dumnezeu, pentru că ne apropiem de SFÂRȘIT DE VREMURI ȘI UN NOU ÎNCEPUT, CE NU ARE LEGĂTURĂ CU LUMEA ASTA, VĂZUTĂ....
# BETON
27 Dec 2018

Să-i fure lu' ȘĂF-SO SOFTUL de CIORDIT : poate subtilizează TEZAURUL de la PUTIN ....
ANONIM
27 Dec 2018

Daca nu o lauda nimeni de proasta ce e , ERA FIRESC SA O LAUDE KREMLINUL. SPUNE -MI CINE TE LAUDA CA SAITI SPUN CU CINE ESTI ALIAT !!!!!!! HE , HE , HE , DOAR UN ANONIM CRETIN CA ANGAJATUL DE LA '' PUTEREA '' PUTEA SA SE BUCURE.
ANONIM
27 Dec 2018

Dar de ce e proasta?pentru ca e simtita ,?pentru ca nu vrea sa fie sluga lui iohanus cum au fost ceilalti 2 prim ministri Tudose si Grindeanu ?pentru ca a bagat tara in Shenghen in ciuda uneltirilor si minciunilor unor tradatori de tara care ar trebui spanzurati Iohanus si Makoveica si toata clica nazista Pentru ca nu arunca paltonoiu ?Pentru ca nu sfideaza un intreg popor si nu e aroganta pana la prostie Pentru ca nu a vandut copii pentru organe?Pentru ca nu a falsificat acte ca sa fure case ?Pentru ca nu va rade in nas dispretuindu va cum face creatura asta vanduta De asta e proasta Hai siktir javre naziste rele si proaste MARS LA BAUT PISATUL SI LA GURU SA VA SPARGA CURU
ANONIM
27 Dec 2018

LUI ii sparge curu Pahontu
Random imageUltimele stiri


STARBAG