2016-12-10 16:42

POLITICA


Stabilitatea economică, în pericol

 |  18:45
Stabilitatea economică, în pericol

Premierul Emil Boc a catalogat protestele de stradă din oraşele ţării ca punând în pericol stabilitatea economică a ţării, completând că violenţa stradală nu este tolerată.

„Violenţele stradale şi modul de manifestare a unora dintre concetăţenii noştri ne fac mult rău din perspectiva violenţelor. Mult rău, pentru că, pe termen mediu şi lung, compromit această stabilitate economică pe care am câştigat-o, compromit şansa noastră de a avea o creştere economică ce să ne aducă mai repede prosperitatea de care am vorbit sau să se resimtă în buzunarele românilor”, a explicat Boc.

Totodată, premierul a invitat societatea civilă la dialog, deşi pe parcursul celor trei zile de proteste, şi preşedintele, şi Guvernul au fost muţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-07

TAGURI: violente stardale, Boc, protest, economieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Violențe grave între migranți în centrul Bagdadului O persoană a murit și alte două au fost grav rănite în urma unei încăierări între grupuri... 21 Noi 2016 | (1)
Primarul Florentin Pandele, cercetat pentru loviri şi alte violenţe Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat de poliţiştii din Ilfov pentru loviri... 29 Noi 2016 | (2)