2016-10-28 07:54

POLITICA


Stabilitatea economică, în pericol

 |  18:45
Stabilitatea economică, în pericol

Premierul Emil Boc a catalogat protestele de stradă din oraşele ţării ca punând în pericol stabilitatea economică a ţării, completând că violenţa stradală nu este tolerată.

„Violenţele stradale şi modul de manifestare a unora dintre concetăţenii noştri ne fac mult rău din perspectiva violenţelor. Mult rău, pentru că, pe termen mediu şi lung, compromit această stabilitate economică pe care am câştigat-o, compromit şansa noastră de a avea o creştere economică ce să ne aducă mai repede prosperitatea de care am vorbit sau să se resimtă în buzunarele românilor”, a explicat Boc.

Totodată, premierul a invitat societatea civilă la dialog, deşi pe parcursul celor trei zile de proteste, şi preşedintele, şi Guvernul au fost muţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-07

TAGURI: violente stardale, Boc, protest, economieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Codrin Ştefănescu, despre violenţele împotriva unioniştilor: I-au bătut fără milă, s-a acționat în forță Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat, referitor la incidentele din Capitală... 23 Oct 2016 | (6)
Vrancea. Educatoarea filmată în timp ce lovea copiii, cercetată pentru purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe Poliţiştii au deschis, luni, o anchetă în cazul educatoarei de la o grădiniţă din satul... 24 Oct 2016 | (0)