2019-01-24 10:51


Ștefănescu: Documentul prin care PSD vrea să îl acuze pe Iohannis de înaltă trădare NU ESTE ASUMAT de PSD

 |  13:24
Ștefănescu: Documentul prin care PSD vrea să îl acuze pe Iohannis de înaltă trădare NU ESTE ASUMAT de PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, aruncă bomba. Acesta a declarat recent că PSD nu își va asuma oficial documentul prin care Klaus Iohannis va fi acuzat de înaltă trădare.

"Există un document în sensul acesta, așa cum a recunoscut și președintele partidului într-o emisiune de mare audiență. Dar nu este asumat de partid. Adică nu este un document oficial pe care să îl anunțăm noi public. Că dorim să facem lucrul ăsta și că punctele de acolo sunt asumate de PSD și de coaliția PSD-ALDE. Este doar o analiză făcută în mod profesionist de către unii din colegii noștri care au identificat mai multe motive. Urmează să analizăm acest document în interiorul coaliției și pe urmă să anunțăm. Legat de încălcările repetate ale Constituției: nu mai sunt un secret. (...) Știți foarte bine că în această perioadă am ocolit subiectul suspendării domnului Iohannis, chiar și în momente foarte complicate. De exemplu momentul nr 1, când toată presa prezenta probe audio și video despre mizeriile și ticăloșiile făcute de procurorii de la DNA Ploiești. Iohannis vine de undeva din Germania și spune că totul este can-can. (...) Iohannis vine și spune că el are totuși încredere maximă în Kovesi. Adică discrepanța gigantică între ceea ce poporul român afla din toată mass-media simultan și modul în care s-a raportat președintele României. Care trebuia să fie neutru, moderator.", a declarat Codrin Ștefănescu la RFI.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-07

TAGURI: codrin stefanescu, psd, iohannis, inalta tradare,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MANIPULARE
07 Aug 2018

Acea fitzuica de care vorbeste cap de p....la este fabricata de chireac si slugile lui felix de la closetul 3. Este aruncata pe piatza pentru al mai tine viu pe puscariasul drak-nea care areusit sa coboare psd la 23%. Tot inainte cu manipularile poate scapam defi itiv de mafia psd care se autodistruge sub ochii lor.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Aug 2018

parca scrie in constitutie ca e nevoie de majoritate de minim doua treimi din voturi pentru a vota asemenea acuzatie in parlament...ceea ce mafiotii nu au/in schimb au chilotii plinii de kkt la fund si se tot ling in fund unii pe altii
@DICKHEAD CODRIN
07 Aug 2018

BAI CRETINULE , IN CE CALITATE VORBESTI TU ? TU NU MAI AI NICI O FUNCTIE IN PSD , DUPA CE TE-A MATRASIT DRACNEA . DE CE APARI LA REALITATEA TV ? ROLUL TAU DE " REVOLUTIONAR " SE REDUCE DE FAPT LA FURTUL A O GRAMADA DE CARTI DIN BIBLIOTECA NATIONALA , CARTI CU CARE TE MINDRESTI AZI , DAR PE CARE BAG MINA IN FOC CA NU LE-AI CITIT . AI MAI FURAT O GRAMADA SI DE LA VADIM , PENTRU CARE AI SI FOST SCUIPAT AFARA DIN PMR . CHIAR NU AI NICI UN PIC DE BUN SIMT BAI JEGULE UMAN ?
Random imageUltimele stiri

loading...