2018-12-12 09:34


Ștefănescu. Hoțul strigă „Hoții!”

 |  20:13
Ștefănescu. Hoțul strigă „Hoții!”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai vocali social-democrați, cu limbaj moștenit din perioada cât a fost la România Mare, lansator și purtător de vorbe grele și manipulări grosolane, nu se dezminte și susține că opinia publică este „intoxicată” de știri false „despre și din interiorul” partidului său „de așa zisa propagandă de dreapta, cu tot felul de știri aiuritoare despre și din interiorul PSD”.

„Până astăzi, România era obișnuită cu faptul că PSD este ținta unui sistem opresiv construit cu migală de Băsescu, de-a lungul mandatelor sale. Pentru că absolut toți românii, atât din țară, cât și din diaspora, trăiau cu convingerea fermă că social-democrații erau vânați fără milă de entități care nu aveau nicio legătură cu democrația și cu statul de drept (…)”, a scris Ștefănescu într-un comunicat transmis miercuri, citat de Agerpres. Social-democratul spune că ''același braț al propagandei'' creează pe bandă rulantă știri false, inclusiv despre includerea pe listele de candidați ale PSD a unor ''credincioși și iubitori de Traian Băsescu''.

El neagă faptul că anumite nume vehiculate în mass-media ar candida pe listele partidului la alegerile parlamentare: ''Este o minciună sfruntată, oribilă și pe fond ridicolă’'. „’Este ca și cum aceeași propagandă portocalie ar spune că eu, Codrin Ștefănescu, am primit o ofertă de a candida din partea PMP și am și acceptat-o. Iar asta ar fi nu numai o știre falsă, dar mai ales una pur și simplu grotească. În rest, adversarii noștri din PNL-PDL pot să-și umfle listele cu tot felul de 'deontologi' acoperiți sau nu, trimiși direct sau indirect din laboratoarele Cotrocenilor sau impuși din 'înalte rațiuni de stat'. Pentru că asta chiar nu mai miră pe nimeni. Și am spus tot’', zice fostul PRM-ist, inspirat, pare-se, din discursurile bietului Vadim.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-12

TAGURI: codrin stefanescu, hot, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PATRIOT
12 Oct 2016

Pe tine numai vadim te poate mântui guralivule.Mergi la el,nesuferitule.
ANONIM
13 Oct 2016

Listele. Psd sunt. Pline de plagiatori si de penali.
MARIA
13 Oct 2016

D.P. esti foarte "curajos",te ascunzi in spatele unor initiale;nu-ti fie teama,nu te aude "bietul" Vadim LASULE...
CONSTANTIN
13 Oct 2016

AVORTONUL ASTA SCARBOS A LINS LA VADIM PANA L-A TOCIT SI APOI S-A MUTAT LA NASTASE !
CROCODILUL FLAMAND
13 Oct 2016

HA HA...NU MAI AM CE SA ZIC..AU ZIS ALTII INAINTEA MEA..SUBSCRIU...E ADEVARAT TOT CE S-A COMENTAT..UN PARSIV PROFITOR LINGE BLIDE LA TOTI ESCROCII ACEST CHELIOS OBLIO
Random imageUltimele stiri


loading...