2019-03-18 18:08


Stolojan IESE LA ATAC: ”Guvernul Dăncilă, un mandat foarte SLAB”

 |  23:39
Stolojan IESE LA ATAC: ”Guvernul Dăncilă, un mandat foarte SLAB”

Europarlamentarul PNL Theodor Stolojan o critică în termeni foarte duri pe Viorica Dăncilă, în contextul în care aceasta şi-a prezentat, luni, bilanţul la şase luni de guvernare.

Fostul premier de la începutul anilor '90  consideră că, după jumătate de an de mandat, activitatea Vioricăi Dăncilă este foarte slabă.

"Din păcate, e un mandat foarte slab, pentru că nu vedem un progres clar pe domeniile esenţiale, unde România pierde din competitivitate. Infrastructura. Nu vedem nici un proiect, în continuare, major pentru a îmbunătăţi transportul pe calea ferată, transportul pe şosel", a declarat, la RFI, Theodor Stolojan.

Eurodepoutatul e de părere că lipsa de rezultate pe infrastructură este piedica majoră pentru economia ţării.

"Uitaţi-vă la dezastrul de ieri de pe DN1, principala cale, vorba aia, care traversează Carpaţii. Lipsa de rezultate totală pe infrastructură la ora actuală cred că este piedica majoră pentru economia românească şi pentru oameni, în general", a punctat Stolojan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-24

TAGURI: stolojan, guvern, dancila, bilant, guvernare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Iul 2018

Ai tu caderea sa apreciezi un guvern de oameni normali si harnici! Te trezesti cand faceai retrocedari de la stat la nevasta ta la serviciu Te crezi cuTOFAN ?jigodie ,cum te mai rabda pamantul?!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...