2016-12-07 12:58

POLITICA


SUA au cea mai mare şi mai rapidă dronă

 |  18:18
SUA au cea mai mare şi mai rapidă dronă

Statele Unite au cumpărat cea mai mare şi cea mai rapidă dronă (avion fără pilot) din istoria ţării, marcaGeneral Atomics.

Cântărind peste 7 tone şi cu o lungime de 13 metri, drona Predator C Avenger reprezintă generaţia următoare de “vânător şi ucigaş” din aviaţia militară americană. Aeronava a costat 15 milioane de dolari şi este unul dintre modelele ce vor înlocui învechitele drone Predator şi Reaper, scrie . Drona are un depozit intern de arme şi o evacuare în forma literei S, care ajută la păstrarea unei temperaturi cât mai scăzute. Avenger va avea o autonomie de zbor de doar 20 de ore, faţă de cele 30 de ore ale dronelor Reaper, dar atinge o viteză maximă de 740 km/h, cu aproape 200 km/h mai mult decât predecesorul său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-09

TAGURI: dronă, SUA, arsenal militar, Air Force, vitezaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Braşov. Militar găsit împuşcat în cap Un militar în vârstă de 30 de ani, de la unitatea militară Cincu, judeţul Braşov, a fost... Acum 5 ore | (0)
MApN: Militarul rănit în incidentul de la Cabana militară de instruire Cheia, transferat la Bruxelles Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că... 19 Noi 2016 | (0)