2016-10-25 20:47

POLITICA


Sulfina Barbu: Dan Şova, interlop

 |  18:16

Sulfina Barbu a declarat că senatorul Dan Şova a avut un comportament “care caracterizează lumea interlopă”, după ce acesta a ameninţat-o pe senatoarea PDL Mihaela Popa în timpul pauzei unei emisiuni de la Realitatea TV.

Potrivit Sulfinei Barbu, senatorul PSD a apelat la ameninţări în momentul în care “a rămas fără argumente în faţa unor întrebări simple”. “Dacă senatorul Dan Şova, pe care îl consideram un tânăr decent şi instruit, a ajuns să aibă asemenea ieşiri, pentru mine devine evident că tensiunea din USL a ajuns la cote maxime şi că politicienii mai puţin experimentaţi cedează nervos. Fricţiunile şi disputele din USL nu sunt însă o scuză pentru acest comportament deviant şi solicit public conducerii USL să sancţioneze derapajele interlope ale lui Dan Şova”, se arată într-un comunicat al Sulfinei Barbu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-03

TAGURI: sulfina barbu, dan sova, interlopComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Amendamentele senatorilor la Legea Educaţiei s-au soldat cu demisia preşedintelui CNATDCU Gest plin de demnitate al preşedintelui Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor... 11 Oct 2016 | (0)