2019-02-19 17:48


SURPRIZĂ în Senat: A fost adoptată REDUCEREA numărului de parlamentari la 300

 |  19:51
SURPRIZĂ în Senat: A fost adoptată REDUCEREA numărului de parlamentari la 300

Inițiativa legislativă a PMP privind reducerea numărului de parlamentari la 300 a fost adoptată tacit de către Senat, a anunțat liderul acestui partid, Eugen Tomac.

Aceasta, consideră Tomac, este o bună ocazie pentru Putere să demonstreze că, într-adevăr, este preocupată de voința poporului. Și poate face asta într-un singur mod: inițiativa legislativă să ajungă rapid pe ordinea de zi a Camerei Deputaților.

”În plină campanie pentru un nou referendum, iată că este posibil să punem în aplicare rezultatul referendumului din 2009 privind reducerea numărului de parlmanentari la 300. Chiar dacă tacit, chiar dacă atât de târziu.

Actuala putere are acum ocazia de a demonstra că nu doar mimează preocuparea față de respectarea voinței poporului exprimată prin referendum, ci chiar o face. Corect ar fi ca săptămâna viitoare să avem pe ordinea de zi, în plenul Camerei Deputaților, această inițiativă legislativă pentru a da votul final pentru adoptarea acesteia. Abia atunci vor fi credibili în mesajele pe care le transmit zilele acestea referitoare la referendumul convocat pentru 6-7 octombrie”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-24

TAGURI: senat, pmp, eugen tomac, reducere numar parlamentari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODIL
24 Sep 2018

In timpul carui regim a crescut varsta de pensionare ? De ce nu s-a facut referendum pe aceasta tema ?
ANONIM
24 Sep 2018

In timpul nostru al regimului condus de domnul ,,Pisatul natiunii''Nu s a facut referendum pentru ca el avea mintea la bucile plescoaicei Multamit de raspuns?Eu TOLOMAC atunci minteam la nesfarsit ca tot ce facem noi e bine Acum fiind in opozitie ,na ,nu ne convine ,am vrea si noi barem un os mic de ros De asta nu mai tac din gura
CAMELEON
24 Sep 2018

TIMPITI AU FACUT CE VREA CU ACEST POPOR PROST . SI FACE 29 DE MINISTERE SI INCA 100 AGENTI GUVERNAMWNTALE . PLUS PENSII SPECIALE . AVEM MAI MULTI PARLAMENTARI DE CIT AMERICANI . UIAR POPULATIA DE 20 ORI MAI PUTIN. . NU MAI VORBESC DE MII DE PRIMARI .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Sep 2018

ha ha.....mai mult de jumatate dintre pesedisti nu mai pupa scaune.....ha ha ha stupid people...ciuma rosie crapa de ciuda
ESTE MOMEALA
25 Sep 2018

Mafia psd incearca sa momeasca iar poporul. Pâna nu se va aplica referendumul cu 300 parlamentari ROMANI BOICOTATI MASCARADA DIN 6-7 OCTOMBRIE ORGANIZATA DE CIUMA ROSIE.
LU' MOMEALA CU DEDICATIE
25 Sep 2018

MA-TA ARE CIUMA BUBONICA DE CULOARE ROSIE!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...