2019-01-19 04:18


SURPRIZĂ: Victor Ponta este cetățean SÂRB. Cum EXPLICĂ fostul premier

 |  22:48
SURPRIZĂ: Victor Ponta este cetățean SÂRB. Cum EXPLICĂ fostul premier

Conform presei sârbe, fostul premier român Victor Ponta ar fi primit cetățenie sârbă. Ponta confirmă pentru Stiripesurse.ro această informație, însă afirmă că este vorba despre o chestiune onorifică.

„Sunt consilierul onorific al domnului Vucic (președintele Serbiei - n.r.) din 2016 și am primit o calitate onorifică. Este cetățenie onorifică. Când mă lămuresc ce presupune vă spun”, a declarat Victor Ponta pentru Stiripesurse.ro.

Fostul premier al României din perioada 2012-2015 este cunoscut ca un apropiat al președintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, și un susținător al integrării Serbiei în UE.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-11

TAGURI: presa sarba, victor ponta, cetatean sarb, cetatean onorific
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
11 Ian 2018

cam d'asta a fugit ghtza in Serbia, au sprijin la nivel inalt, iar in cazul lui ponta, lucrurile sunt si mai clare, nu trebuie sa asteptam sa ne lamureasca el, daca va fi sa cada la zar, va pleca in Serbia si fiind cetatean (chiar onorific) va fi aproape imposibil sa fie trimis inapoi," sa fie judecat de un sistem corrupt", cum zice si mazare...
CIRCUL GLOBUS MAFIA PSD
11 Ian 2018

regimul ajuns la putere in Serbia a fost finantat de consilierii evrei cu care s-au furat miliardele de euro din Romania//acum tot circul mafiot GLOBUS-Ponta Ghitza se muta la Belgrad...acolo e terenul proaspat ,ma mir ca nu vine si MAzare cu Udrea sa-si ia o cetatenie
LEVST.
11 Ian 2018

iar popa sarbu(socru-sau) are cateva mii de ha de pamant din cel mai bun, cam pe granita cu Serbia, asa ca -la momentul oportun- vor trece cu pamant si iobagi, in componenta Serbiei...Astia au pregatit terenul cu ani inainte, nu degeaba sarbu a fost popa, adica satana pe pamant...
ANONIM
11 Ian 2018

Cand erai prim -ministru ai fost in ALBANIA si ai spus ca ai bunicii din Albania. Acum esti cu SERBIA . Maine poate ca vei fii din CHINA...Felicitari ....multii etnic...Dar cu ROMANIA?
@ANONIM
12 Ian 2018

CU ROMANIA NU A FOST NICI O DATA , DECIT CIND A FOST CEVA DE FURAT , SAU CIND A AVUT POSIBILITATEA SA-SI IMPINGA SOCRUL SI TOANTA DE NEVASTA IN POSTURI BINE PLATITE DE STAT . E O JIGODIE ORDINARA CA SI DRAGNEA , SCOALA ILICI - NASTASE A FACUT DIN EL EXACT CE ESTE AZI , O JAPITZA PENIBILA . PACAT CA UNELE TELEVIZIUNI I-SI PIERD VREMEA CU ACEST RATAT POLITIC . DIN PARTEA MEA , NU PUIE MONTA , CI MULTA MUIE PONTA .
PARPALA
12 Ian 2018

BRAVO PUIE MONTA , TE-AI ALATURAT PRITENULUI TAU BASCHETBALIST , CARUIA II CULEGEAI VIA CU CODRUTA . DE ACOLO PINA IN MADAGASCAR E DOAR O ZVIRLITURA DE CHIATRA . INCA O DATA , MULTA PUIE MONTA , O MERITZI DI PLIN .
Random imageUltimele stiri

loading...