2019-01-20 07:02


SURSE: Lista FINALĂ a viitorului cabinet Dăncilă

 |  22:09
SURSE: Lista FINALĂ a viitorului cabinet Dăncilă

PSD lucrează de zor la lista finală a cabinetului Vioricăi Dăncilă. Pe surse, Antena 3 a prezentat ultima variantă a listei miniștrilor care vor face parte din viitorul cabinet PSD.

Surprize sunt la Educație, acolo unde nu va fi un membru al PSD, ci un rector. Actorul George Ivașcu va fi la Cultură, Eugen Teodorovici la Fonduri Europene și, cea mai mare necunoscută, e deocamdată la Turism. Totodată, Rovana Plumb va fi vicepremier, fără portofoliu.

Astfel, Carmen Dan, Mihai Fifor, Petre Daea, Tudorel Toader, Ilan Laufer, Gheorghe Șimon sau Ionuț Mișa se vor regăsi și în guvernul condus de Viorica Dăncilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-22

TAGURI: guvern, cabinet, dancila, psd, ministri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PREMIER
23 Ian 2018

Aceeasi incompetenti si politruci care distrug tara.auzi misa la finante sluga fmi. acest retardat care saracit populatia a creeat inflatia si a pus supraacciza la carburanti.mai e petcu de la energie seful mafiei din energie .adica o sfidare si o bataie de joc.informatiile sunt ca tot pe pile si interventii se fac.plus penali ca rovana plumb.29 ianuarie aceasta grupare de crima organizata din parlament si guvern pot fi inconjurati si distrusi la casa poporului .
ANTENA10
23 Ian 2018

Slugile de la a3 tot promoveaza pe misa si alti nenorociti.au dezinformat ca si romaniatv privind protestele.romanii trebuie sa stie ca aceste slugi fac si au facut mult rau tarii.de fapt ei nu sunt ziaristi(adevar,obiectivitate,promovarea valorilor,demascarea mafiei)ei sunt sclavi pe plantatie:gadea,badea,chireac,cataii de la evz b1 romaniatv .
Random imageUltimele stiri

loading...