2018-12-19 15:45


Viorica Dancilă i-a convocat de URGENȚĂ pe miniștri la Guvern. Tema: rectificarea bugetară

 |  13:21
Viorica Dancilă i-a convocat de URGENȚĂ pe miniștri la Guvern. Tema: rectificarea bugetară

Premierul Viorica Dăncilă i-a convocat, luni, la Guvern, pe miniştri, la o întâlnire a cărei temă principală este rectificarea bugetară, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

Întâlnirea dintre premierul Viorica Dăncilă şi membrii Executivului are loc în contextul în care, în această săptămână, Guvernul va decide o primă rectificare de buget. Întrevederea nu apare pe programul oficial al premierului.

În paralel cu această întâlnire de la Guvern, liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, s-au întâlnit în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-30

TAGURI: viorica dancila, urgenta, guvern, ministri, rectificare bugetara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COADA DRACULUI
30 Iul 2018

CIUMPALACA , SA-L PUPI IN CUR PE DARIUS VILCOV PUSCARIASUL , IN FATA GUVERNULUI . TE-AI INJOSIT IN ULTIMUL HAL DE ANIMAL
PATRICIUNINA
07 Aug 2018

Bună ziua domnul și doamna  Acest mesaj este adresat indivizilor, săracilor sau oricui au nevoie de un împrumut special pentru a-și reconstrui viața. căutați un împrumut fie pentru a vă reînvia activitățile sau pentru realizarea unui proiect, fie pentru a cumpăra un apartament, dar sunteți interzis bancar sau dosarul dvs. a fost respins la bancă. Sunt o persoană care acordă împrumuturi care variază de la 3.000 € la 10.000.000 € pentru toate persoanele care pot respecta condițiile. Nu sunt o bancă și nu am nevoie de multe documente pentru a avea încredere în tine, dar trebuie să fiți o persoană dreaptă, cinstită, înțeleaptă și fiabilă. Îți acord credite persoanelor vii din toată Europa și din întreaga lume (Franța, Belgia, Canada, Elveția, România, Italia, Spania, Portugalia ...). Rata dobânzii este de 3% pe an. Dacă aveți nevoie de bani din alte motive, nu ezitați să mă contactați pentru mai multe informații. Sunt disponibil pentru a-mi satisface clienții într-o perioadă maximă de 3 zile de la primirea formularului de candidatură. Dacă sunteți interesat, contactați-mă pentru mai multe informații: patriciunina@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...