2017-01-22 22:19


UPDATE: Boc cere nume noi pentru toţi miniştrii PDL. Elena Udrea ar fi acceptat să renunţe la portofoliu !

 |  11:33
UPDATE: Boc cere nume noi pentru toţi miniştrii PDL. Elena Udrea ar fi acceptat să renunţe la portofoliu !

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, a propus schimbarea tuturor miniştrilor partidului în noul Guvern care va fi propus de Mihai Răzvan Ungureanu în cursul serii de marţi, susţin surse politice, citate de Mediafax.

Reprezentanţii coaliţiei s-au pus de acord pentru păstrarea actualei structuri guvernamentale, însă reprezentanţii PDL au dezbătut în cadrul Colegiului Director din dimineaţa zilei de marţi să schimbe numele tuturor miniştrilor care au făcut parte din Cabinetul Boc. Elena Udrea, unul dintre miniştrii despre care s-a vehiculat că va rămâne în structura noului Guvern, ar fi acceptat şi a declarat că susţine propunerea preşedintelui partidului. Deputatul PDL Cristian Petrescu ar putea fi înlocuitorul Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării şi Turismului, potrivit surselor din cadrul PDL, citate de Hotnews.

Cu toate acestea, nu este exclus ca numele unor miniştri ai Guvernului Boc să se regăsească în cele din urmă şi în structura ministerială propusă de Mihai Răzvan Ungureanu. Potrivit surselor politice citate de Mediafax şi Hotnews, Suflina Barbu, Daniel Funeriu şi Anca Boagiu s-ar regăsi printre miniştrii reconfirmaţi în funcţie. 

Andreea Paul Vass, Adrian Rădulescu, Cristian Boureanu sau Gabriel Berca ar putea fi numele noilor miniştri ai cabinetului propus de premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu, susţin surse citate de Mediafax.

Majoritatea miniştrilor guvernului condus până luni de Emil Boc ar urma să-şi păstreze portofoliile, printre aceştia numărându-se Daniel Funeriu, Kelemen Hunor, Anca Boagiu, Elena Udrea, Cristian Diaconescu sau Gabriel Oprea. Liderul PDL, Emil Boc, a propus-o pe Andreea Paul Vass, consilier al fostului premier, pentru portofoliul Economiei.

De asemenea, Cristian Boureanu ar urma să-l înlocuiască pe Valerian Vreme la Ministerul Comunicaţiilor, în timp ce Adrian Rădulescu este favorit pentru preluarea portofoliului Agriculturii. Potrivit surselor Mediafax, pentru acest portofoliu mai este în cărţi şi membrul UNPR, Valeriu Steriu.

Numele lui Traian Igaş nu se mai regăseşte în noua listă a miniştrilor guvernului propus de Mihai Răzvan Ungureanu, acesta urmând să fie înlocuit de Gabriel Berca. Premierul desemnat intenţionează să propună lista miniştrilor în cursul serii de marţi, după încheierea negocierilor cu reprezentanţii coaliţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-25

TAGURI: propuneri Guvern Ungureanu, ministri nominalizati, lista ministri Ungureanu, lista Ungureanu, investire guvern, Vass, BoureanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

YOU
08 Feb 2012

mereu se spune tineretul este viitorul…in voi sta speranta noastra…!!!acum ca am putea avea un cabinet tanar din partea celor de la PDL tot nu e bine !!! Opozitiia o sa fie fericita doar atunci cand va fie ea la ciolan,pana atunci tot ce vine din partea altor e prost sau nu e bun !
NICU
08 Feb 2012

Guvernul este compus din oameni tineri si capabili de functii de ministrii, o sa fie bine....
ARAI
08 Feb 2012

Guvernul Boc si-a facut datoria si a scos tara din criza financiara…noul guvern trebuie ofere stabilitate economica si sa recastige increderea populatiei !!! Mult succesc !!!
SALE
08 Feb 2012

E un lucru bun ca avem un guvern tanar !!! Alexandru Nazare a reusit sa faca treaba buna (si mia tanar fiind)si la ministerul integrarii europene si ca europarlamentar dar si ca secretar de stat in ministerul transporturilor !!! Ii urez multa baftan in c
ELO
08 Feb 2012

Ziua parea ca incepe bine pentru liderii USL Emil Boc isi dadea demisia – obsesiv ceruta atat de Ponta,cat si Antonescu.Desemnarea noului premier si formarea unui alt guvern a pus insa la grea incercare USL..!!!!
BATMAN
09 Feb 2012

Felicitari doamnei Udrea pentru tot ceea ce a facut in timpul mandatului. Au fost multe multe realizari, proiecte si promovari de care ne bucuram cu totii. Ne pare rau ca trebuie sa plecati. Plecati cu fruntea sus, pentru ca sunteti singura care a avut cele mai mari realizari de pana acum...

Adauga un comentariu

Random image