2016-10-21 23:30

POLITICA


Suspendarea misterioasă

 |  18:04
Suspendarea misterioasă

Crin Antonescu, copreşedinte al USL, a anunţat ieri că documentul politic prin care USL motivează suspendarea lui Traian Băsescu ar fi fost finalizat. Liberalul a explicat că Opoziţia nu va da încă publicităţii acest document deoarece – spune el - agenda publică e marcată de alte subiecte;acesta va fi prezentat publicului în altă săptămână.

„El este gata. Agenda fiind aceea pe care o cunoaşteţi, dominată de câteva teme majore, despre care am şi vorbit astăzi, nu în această săptămână vom demara acţiunea pe care noi am descris-o cumva, pornind de la acest document. O să vă anunţăm momentul în care vom considera că este oportună această demarare”, a afirmat Crin Antonescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-10

TAGURI: suspendare basescu, opozitie suspendare, crin antonescu, USL, alegeri 2012Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CICI
12 Dec 2011

BAI ANTONESCULE , TE-AI TREZIT ? VAI DE CAPUL TAU.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tăriceanu, despre procedura de suspendare a președintelui Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat dacă va demara procedurile de suspendare a lui Klaus... 14 Oct 2016 | (4)
Udrea candidează la alegeri, dar părăsește PMP Deputatul Elena Udrea a anunţat, miercuri, că va candida ca independent la alegerile... 05 Oct 2016 | (0)