2016-12-08 22:13

POLITICA


Suspendarea misterioasă

 |  18:04
Suspendarea misterioasă

Crin Antonescu, copreşedinte al USL, a anunţat ieri că documentul politic prin care USL motivează suspendarea lui Traian Băsescu ar fi fost finalizat. Liberalul a explicat că Opoziţia nu va da încă publicităţii acest document deoarece – spune el - agenda publică e marcată de alte subiecte;acesta va fi prezentat publicului în altă săptămână.

„El este gata. Agenda fiind aceea pe care o cunoaşteţi, dominată de câteva teme majore, despre care am şi vorbit astăzi, nu în această săptămână vom demara acţiunea pe care noi am descris-o cumva, pornind de la acest document. O să vă anunţăm momentul în care vom considera că este oportună această demarare”, a afirmat Crin Antonescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-10

TAGURI: suspendare basescu, opozitie suspendare, crin antonescu, USL, alegeri 2012Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CICI
12 Dec 2011

BAI ANTONESCULE , TE-AI TREZIT ? VAI DE CAPUL TAU.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Reacția lui Lucian Bute după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj Pugilistul Lucian Bute a primit una dintre cele mai bune vesti dupa jumatate de an. Comisiile... 27 Noi 2016 | (0)
Se menține decizia de suspendare în cazul lui Joseph Blatter Tribunalul de arbitraj sportiv (TAS) de la Lausanne a menținut decizia de suspendare a fostului... 05 Dec 2016 | (0)