2019-02-23 03:48


Tăriceanu a DECIS: Ce se întâmplă cu ofițerii SPP

 |  18:50
Tăriceanu a DECIS: Ce se întâmplă cu ofițerii SPP

Conflictul cu ofițerii Serviciului de Protecție și Pază e departe de a se fi încheiat. Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a confirmat vineri, pentru Agerpres, că a renunţat la serviciile celor din SPP. Asta după ce premierul Viorica Dăncilă anunțase în ședința de Guvern că toți membrii guvernului renunță la paza serviciului.

Călin Popescu-Tăriceanu declara, miercuri, că, dacă premierul Viorica Dăncilă a luat decizia de a renunţa la SPP, aceasta se aplică întregului Cabinet, însă preciza că, prin prisma experienţei sale cu SPP, are cuvinte de apreciere pentru instituţie şi oamenii acesteia.

Preşedintele Senatului arăta că 'nu se pune problema utilităţii instituţiei', dar cele semnalate 'nu pot fi trecute cu vederea'.

Ulterior, Călin Popescu-Tăriceanu opina că SPP ar trebui să se afle în subordinea Ministerului de Interne, şi nu a şefului statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-02

TAGURI: ofiteri, spp, tariceanu, senat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@ BOUL NATIONAL TARICEANU
03 Feb 2018

CITI BANI SI-A TRAS BORFASUL ASTA BATRIN DIN CEDAREA GRATUITA CATRE UNGURI A MOSTENIRII GOJDU ? DAR CRETINUL MRU ? POATE CINEVA VERIFICA ???
ANONIM
03 Feb 2018

ASTA-I FACATURA ORDINARA . DUPA 1989 IN ROMANIA NU EXISTA POLITICIAN SA NU FI COMIS FAPTE PENALE , DEOARECE PENTRUA DEVENI POLITRUC NU SE IMPUN CRTERII DE VALOARE , ORI DE INTEGRITATE, DE MORALITATE, SAU DE VREO COPMETENTA, CALIATATILE DOVEDITE DE POLITRUCII IMPOSTORI DIN RO , SUNT SA FII MAFIOT, HOT, TRADATOR, PERVERS, CURVA, PROSTITUATA, CRIMINAL DIN LOVITURA DE STAT DIN DEC 1989, ETC. PT NORMALIZAREA VIETII PUBLICE IN RO E NECESARA REVOLTA POPULARA GENERALA, CARE SA IMPUNA RECUPERAREA A CAT SE MAI POATE DIN FURTUL NATIONAL DE DUPA 1989. VIOVATII DIN SISTEMUL POLITRUCILOR, JUDICIAR, AL ADMINISTRATIEI LOCALE SI CENTRALE SA FIE LASATI IN BULA GOALA ASA CUM ERAU IN 1990.
IDEOLOGUL
04 Feb 2018

Decerebratu SPERIE statu.............................
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...