2019-01-20 17:55


Tăriceanu a făcut un curs de media training și refuză întrebările presei

 |  22:09
Tăriceanu a făcut un curs de media training și refuză întrebările presei

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, care este si presedinte al Senatului, a refuzat, sambata, sa comenteze decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu invita la ceremoniile prilejuite de Ziua Nationala persoane cu probleme penale.

Tariceanu a spus ca nu doreste sa spuna nimic despre acest lucru si a adaugat ca a participat la un media training si stie cum sa nu cada in capcanele presei."Sa nu ma intrebati de 1 Decembrie si de Iohannis, ca nu va raspund nimic. Pe cuvant de onoare, nimic nu va raspund", a spus presedintele Senatului.El a continuat: "Nu va raspund nimicut, nimicut. Nimic in plus. Daca vreti, discutam despre educatie".Liderul ALDE a mentionat ca stie faptul ca "subiectele picante" sunt de interes si pasioneaza presa. "Si pe mine (ma pasioneaza - n.red.), din cand in cand, nu pot sa spun ca ma lasa indiferent, dar astazi chiar e un moment in care vrem putin sa schimbam discursul", a mai spus Calin Popescu Tariceanu.Copresedintele ALDE a refuzat sa raspunda la orice intrebare legata de interdictia de a participa la parada de 1 Decembrie si la receptia de la Palatul Cotroceni."Am fost la un curs de media training si ne-au invatat cum sa ne comportam la capcanele pe care ni le intindeti. Astazi suntem prea proaspeti, cu cunostintele bine asezate. Mai incercati peste o saptamana, ca s-ar putea sa mai uitam din ce ne-au predat instructorii", a afirmat Tariceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-27

TAGURI: calin popescu tariceanu, curs media training, ceremonie, senat, ziua nationala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JEANA KYZDA
27 Noi 2016

TARE MASCUR MOLICEANU...CE NE FACEM, FETELOR, CU AȘA FITZOS?
ION CREANGA.
27 Noi 2016

Te oftici!! Ca nu ai avut un Tariceanu!!!!!!babusca!!! Găsește la piața morcovul albitura!!!dovlecei!!! Harcă cu tabarca!!!!
KONDORUL
27 Noi 2016

SLUGA ORGANIZATIEI MAFIOTE (psd) E DISPERAT CA NU VA INTRA IN PARLAMENT. ASTA VREA SA STEA IN PARLAMENT CAT STAU MUMIILE EGIPTENE IN PAMANT. IN MOMENTUL CAND VOTEZI ASEMENEA LICHEA ESTI IMPOTRIVA PROPRIUI POPOR ROMANIA NU SE VA REFORMA NICIODATA CU ''ALDE''. TARICEANU.LOCUL LUI ESTE LA PUSCARIE PENTRU TOTI ANII DE DUPA '89.
NIMOFANUL SIFILITIC
27 Noi 2016

BIZDARU ARE DOAR 1,5 NEURONI MAI MULT DEGEABA CERETI.
Random imageUltimele stiri

loading...