2019-01-23 05:23


Tăriceanu acuză DNA că a dus în faliment firme romanești

 |  23:38
Tăriceanu acuză DNA că a dus în faliment firme romanești

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat că sunt multe acțiuni în România împotriva capitalului românesc.

"Foarte multe persoane din mediul de afaceri îmi semnaleaza faptul că investitorii români sunt dați la o parte și sunt privilegiate multinationalele. Capitalul străin e binevenit in România, dar nu in detrimentul capitalului românesc. Sunt multe actiuni în Romania impotriva capitalului romanesc. DNA, care acționează metodic, a blocat conturile si a dus in faliment firme romanesti. Acest lucru inseamna o valorizare directa a firmelor straine", a declarat Călin Popescu Tăriceanu la România TV.

Al doilea om în stat a spus că este clar ca prea multe lucruri se intampla ca sa ramana niste coincidente: "În ceea ce ma priveste nu am niciun fel de retinere sa ii spun ca dupa ce vom ajunge la guvernare, acest lucru se va schimba".

Șeful Senatului a amintit că pe lista care benefiaciaza de ajutor de stat in 2016 sunt numai firme straine.

"Unor firme straine li s-au dat fondurile in exclusivitate. Aceasta politica nu mai poate continua si este un avertiment foarte serios", a transmis Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-30

TAGURI: dna, tariceanu, senat, firme
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUMNEZEU(L MĂ-SII)
01 Dec 2016

SCÎRNĂVIA ASTA, SCURSURĂ DE CEA MAI ABJECTĂ FACTURĂ, TREBUIE -ALĂTURI DE GĂȘCARI-I: BĂSESCU, UDREA, BLAGA, NĂSTASE, ILIESCU, ROMAN, BERCEANU, ȚIRIAC, BOC, ROMAN ETC...ETC...ETC..., ATÎRNATĂ DE FELINAR PT. DISTRUGEREA ȚĂRII ȘI SUPUNEREA POPORULUI LA GENOCID PRIN ÎNFOMETATRE ȘI MIZERIE GENERALĂ!
CROCODILUL FLAMAND
01 Dec 2016

"FIRME ROMANESTI" A SE CITI MAFIA RECIPLIA...KARDAN GRUP DIN CIPRU....ZUCA ZBARCEA MAFIA IMOBILARA PAUL LAMBRINO-FINKELSTEIN-TRUICA...TOTUL ERA CU "FIRME ROMANESTI....CIPRU E TERITORIU ROMANESC....LA FEL SI TEL AVIV..........BA A DREACU ROMANIA ASTA....SUNTEM PROPRIETARI PE PANAMA...MONACO...VIENA..DUBAI...........CRETINUL ASTA DE MANECHINUL5VAGINE TREBUIE URGENT TRIMIS LA PSIHIATRU....A CHIULIT DE LA GEOGRAFIE....NU CUNOASTE HARTA LUMII...SI NICI MAZARE...VIDEANU..BERCEANU..ETCETERA..MAFIOTII LUI POSTELNICU SI MAGUREANU ERAU TOTI "KUSHER" PRIN CAPTALELE SI PARADISRILE FISCALE ALE PLANETEI..AFACERI CU TOTI TERORISTII INTERNATIONALI....SI ROMANIA IN EPOCA MEDIEVALA...FARA APA SI CANAL...MAI RAU CA IN IMPERIUL ROMAN.......IAR EI SE PLIMBAU CU SAMPANII DE 3000DE EURO BUCATA PESTE TOT...SI MICI DE LA CIOARA AIA DIN BANEASA...KRAKRAAA...COCOSATU..PLIMBATI CU LEARJETUL SI CURVE...O HERGHELIE DE CURVE KUSHER DE LA BIVOLARU...CAVALERIA RUSTICANA...SE CREDEAU GHADAFY..SAU MOBUTU CRETINII ASTIA...SI INCA SE CRED
Random imageUltimele stiri

Braconier ucis de un porc MISTREŢ Acum 13 ore | (3)
Eveniment

loading...