2019-02-16 03:43


Tăriceanu, ANUNȚ de ultimă oră privind candidatura la prezidențiale

 |  22:55
Tăriceanu, ANUNȚ de ultimă oră privind candidatura la prezidențiale

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă seară, că, încă, nu a decis dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2019 şi că această decizie va fi luată în coaliţie. Însă, Tăriceanu consideră că mai important este mesajul candidaturii, care trebuie să sublinieze ruptura de actualul stil prezidenţial şi de statul paralel.

"Este o discuţie (candidatura sa la prezidenţiale - n.r.) care este deliciul presei în ultima perioadă, iar mulți din presă folosesc acest subiect ca motiv de dezbinare în coaliţie. Nu am luat o decizie, vom lua o decizie prin consultări în coaliţie la un moment pe care îl vom considera oportun, dar mai important decât cine va candida este ce ne propunem şi cred că trebuie să venim cu un mesaj clar care să semnifice ruptura de actualul stil prezidenţial, de statul paralel, de un sistem care acoperă abuzurile împotriva cetăţenilor. (...) Trebuie să marcăm o ruptură completă şi să vedem ce rol are preşedintele. Am pledat de-a lungul timpului că este important ca România să se apropie de o republică parlamentară, şi nu una prezidenţială, pentru că acumularea de putere în mod necontrolat duce la excese", a declarat Tăriceanu la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-29

TAGURI: alde, tariceanu, candidatura, prezidentiale, alegeri, stat paralel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MANECHINUL 5VAGINE
28 Apr 2018

bai porcule tu va trebui sa mergi la PUSCARIE...vezi escrocheriile cu "printul" Lambrino care a ajuns la DNA ...Reciplia-Truica......sa candidezi in celula la rolul de curva penitenciarului
ANONIM
29 Apr 2018

Tu , postac dement ,trebue sa fii dus urgent la nebuni ,pentru ca esti plin de o ura bolnava pe un om bun ,linistit si inteleptPutini politicieni mai sunt asa,, curati,, dar si cu bun simt si cu o judecata normala Din cauza asta a lasat dracului adunatura aia de pnl isti porci amestecati ci PDListii lui psihopatul basescu Va place mult sa lingeti javrele din politica PRECUM CUTRELE ALEA ale lui SICA MANDOLINA,SAU ALE TRAFICANTULUI DE COPII pentru ca si voi sunteti niste javre CAPISCO ,DIHANIE?
ANONIM
29 Apr 2018

D L TARICEANU va fi urmatorul presedinte ales !hai dl Tariceanu ,da le peste bot cutrelor,nazisilor si psihopatilor lui basescu cel chior si lui IOHANNIS CEL,, NERVIOZO,, BOLNAV CU NEVROZA
@ANONIM
29 Apr 2018

BA TU ESTI CRETIN ? PE IMPOTENTUL ASTA ABANDONAT DE 5 MUIERI I-L VEZI TU PRESEDINTE ? POATE LA JILAVA .
ANONIM
30 Apr 2018

Ba,decat un homalau acromegal si antiroman mai bine ,mult mult mai bine cu dl TariceanuIar cretinoidule imputit!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...