2019-05-20 01:50


Tăriceanu, atac DUR la Kovesi: Am impresia că nu vede bârna din ochiul ei, al instituţiei

 |  11:43
Tăriceanu, atac DUR la Kovesi: Am impresia că nu vede bârna din ochiul ei, al instituţiei

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, în contextul declaraţiilor făcute de şefa DNA, că Laura Codruţa Kovesi nu vede "bârna din ochiul ei, ci caută defecte în ochii altora", precizând că nu se face nicio presiune asupra DNA.

"Am văzut câteva extrase în presă din discursul doamnei Kovesi. Am impresia că dânsa nu vede bârna din ochiul ei, al instituţiei, dar caută să găsească defecte în ochii altora. Cred că instituţia, în momentul de faţă, nu este supusă niciunei presiuni, ci este interesul public, firesc, pe care toţi cetăţenii îl au, cu privire la o funcţionare corectă a justiţiei. Ceea ce se întâmplă în ultima perioadă, dezvăluirile cu ceea ce se întămplă în cadrul instituţiei, DNA, pun serios sub semnul întrebării funcţionarea corectă în respectul legii şi în respectul drepturilor fundamentale care sunt grav încălcate. Aici, CSM şi Inspecţia Judiciară au un rol determinat pentru a restabili încrederea în justiţie", a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu a spus că ministrul Justiţiei nu va fi chemat la o discuţie în coaliţie, precizând că: "Parlamentul, ca instituţie, priveşte cu foarte mare atenţie problemele care sunt legate de respectarea drepturilor fundamentale ale individului, dar problema gestionării justiţiei nu este o problemă a coaliţiei, ci una care ţine de ministrul Justiţiei şi de CSM".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-15

TAGURI: tariceanu, dna, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UDREA IN COSTA RICA
15 Feb 2018

hai ca m-am lamurit ce vreti voi......sa transformati DNA intr-un fel de teatru de papusi kabuki...toate conduse de acelasi papusar///////Numirea sefilor de institutii este intr-adevar politica dar asta se face la termen nu cand vrea muschiul papusarilor.............Care e problema nu mai puteti sa asteptati sa expire mandatul de sef al DNA?luati o punga de pufuleti si gasiti-va ceva de facut..tricotati pulovere
ANONIM
15 Feb 2018

De ce sa astepte pe o nebuna care minte cum respira De ce sa mai toleram nebuni in fruntea justitiei Daca vrea sa faca justitie sa o faca respectand cu strictete legile iar daca joaca teatru lacrimand cu lacrimi de crocodil sa stie ca si asta este o minciuna si o prefacatorie deaei Cand va face justitie adevarata nimeni nu o va atinge nici cu un pai dar daca inchide la comanda politica doar ca acel cineva este din opozitia ei apoi asta este grav grav grav!
@ANONIME...
15 Feb 2018

Nici măcar nu m-am sforțat să ascult limbajul de lemn al struțo-cămilei de Kovesi, cu ochii ăia ai ei blegi de cokăriță prinsă-n gard! Este un om greoi, care gândește în sincope și se exprimă bolovănos, fără să spună NIMIC! Pe deasupra, nici strânsă de călcăi sau la pantofi, nu știe/nu vrea fiindcă ar putea...dar n-o lasă CINEVA...SĂ FIE AUTENTICĂ! Cred că juma de țară a fost sigură că nu-și va da demisia....DE CE?! Pentru că NICI N-AR FI NUMIȚI POLITIC ÎN FUNCȚII, DACĂ N-AR FI ȘANTAJAȚI, DECI ȘANTAJABILI! Nu vedeți că nici nu le pasă dacă lumea-i blamează? Vor să rămână în funcții pentru totdeauna, iar de plecat...doar cu picioarele-nainte sau cu elicopterul personal, în afara granițelor Ro.cum au făcut TOȚI BORFAȘII scăpați TOT DE EI! SYCTIR JAVRELOR!
PT.A SCăPA
16 Feb 2018

de BALAMUC, desfințați dracului DNA! Sunt atâtea structuri, ce mai trebuie DNA?! Dacă juma din parlamentul lu pește era la bulău alături de foștii președenți (dar și actuali), prim-siniștrii, plus cei ai ”economiei”, ”sănătății”, ”justiției”, ”mediului”, etc, ect, șamd, șamd...inlcusiv Dragnea & co și alții, de prin alte partide (dar de fapt unul și același de la începuturi de ani 90 -PCR travestit în FSN) , alături de baronii locali - primarii din toată țara, inclusiv cei de sector CU PREJUDICIUL RECUPERAT I N T E G R A L, mai ziceam să păstrăm kk-tul ăsta se DNA! Dar așa....nu văd decât o coană mare îmbrăcată ciudat, ca de pension...cu un spirit șters, greoi, aproape bătrân, care se materializează fie printr-un mutism asumat și afișat, fie printr-un discurs sec , insipid care se repetă ca un leit-motiv ori de câte ori e vorba să apară în presa scrisă sau vorbită, ”pe sticlă”....deci, RASĂ DNA pentru că merge pe șantaj ordinar și pe turnătorie! Ce dracu, vă place la modul cum operează? Câți INFRACTORI (politici sau nu...) au fost lăsați ”la vatră” DOAR pentru că au TURNAT pe frații ori surorile lor întru fărădelegi! NĂUCEALĂ și OROARE simte omul de rând care vede modul de operare, alături de DIFERENȚA JURIDICĂ ca pedeapsă și abordare în care sunt tratați oamenii ”de rând”, față de politicienii, interlopii, oamenii de afaceri! Iar dacă DNA mai face lucrurile cum trebuie, LE DĂRÂMĂ câte-un imbecil de judecător și TOT AȘA! TREBUIESC SCHIMBATE LEGILE ȘI BĂGATĂ O LEGE A RĂSPUNDERII MAGISTRAȚILOR, PLUS SEPARAREA CLARĂ A APELOR, DINTRE PROCURORI ȘI MAGISTRAȚI! PROCURORII NU TREBUIE SĂ AIBĂ ȘI ”CALITATEA” DE MAGISTRAT , IAR RĂSPUNDEREA - INCLUSIV PENALĂ - SĂ EXISTE ȘI PENTRU EI! LA PURCOIUL DE BANI PE CARE-L IAU, SĂ ÎNVEȚE SĂ JUDECE CORECT ȘI CU FRICĂ...MĂCAR DE PUȘCĂRIE, DACĂ NU DE DUMNEZEU!
LEVST.
16 Feb 2018

taratzeanu are doua "Coloana Infinitului", una in fiecare ocel, doar pentru a-l tine treaz, daca adoarme , nu se mai trezeste...
Random imageUltimele stiri


STARBAG