2019-02-22 12:55


Tăriceanu, ATAC NEMILOS la Tudose: ”Nu a fost VACCINAT împotriva SRI”

 |  23:10
Tăriceanu, ATAC NEMILOS la Tudose: ”Nu a fost VACCINAT împotriva SRI”

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a criticat legăturile lui Tudose cu SRI și a denunțat implicarea „statului paralel” în deturnarea rezultatului alegerilor din decembrie 2016.

„Nu a fost o confruntare între două grupări din PSD, ci a fost continuarea acestei încercări a statului paralel de a răsturna rezultatul alegerilor din decembrie 2016. Terenul pe care s-a încercat destructurarea guvernării a fost în interiorul PSD. Sistemul se agață cu disperare de orice șansă pentru a-și recâștiga puterea avută în ultimii 10 ani”, a declarat Tăriceanula Antena 3.

„Academia Securității... mulți sunt prinși acolo. Ceva, ceva știam, dar cu o anumită naivitate am crezut că nu a fost vaccinat. Se pare că cine trece pe acolo nu scapă. Eu cred că Mihai Tudose, care are anumite calități, a căzut în această capcană și a procedat cum puteam să anticipăm. Și-a imaginat că, odată premier fiind și având la dispoziție anumite pârghii de putere, își face propria zonă de influență în partid” a mai spus Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-22

TAGURI: senat, tariceanu, atac, tudose, sri, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@TARICEANU
23 Ian 2018

DAR NICI TIE NU TI SA EXTRAS APA DE LA CREER GRECOTEI IMPUTIT .
ANONIM
23 Ian 2018

NIMFOMANU PROSTARICEANU TREBUIE CAZAT LA TARGSOR....................
POSTAC SCARBOS DE MAI SUS
23 Ian 2018

Tu sa i lingi in locuri intime pe MONICA PARASUTISTA Si pe kodruta cur de fier bou cacacios si nesimtit
ANONIM
23 Ian 2018

CE PACAT CA ROMANIA nu are si nu e condusa DE MULT TIMP de oameni de stat adevarati . E condusa de KKTI.
ANONIM
24 Ian 2018

Cacaciosule, grecoteiule, mincinosule si imputitule! Dc nu spui bre ciumete grec cat ai dat lui fractu Duda cand erai primul ministru? Cat era pt tine si cat era pt el? Dc nu spui ca sa stie romanii cum de avu muierea ta, sluga lor - asa frate sa-ti crape iute!- Joianna Dinu 20 miliarde ce i le smangli prietenul tau Basescu, banet de care nu stiai nimic talica si mai are de care nu stii inafara de cei de care stii... Iar pretenul tau isi plati cu o parte protectie masonilor intunecati. Dc nu spui ca ai pus umarul la demolarea lui Tudose, ca nu ii faca mofturile Cuconezei Piuneza, cumnatica ta coana duda buruiana sa pastreze - fara cadru legal - palatul, gratuit si inca 25 milioane euro din care sa te lafaiesti alaturi de ei...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...