2019-02-23 11:00


Tăriceanu AVERTIZEAZĂ: ”Guvernarea se face prin DOSARE PENALE”

 |  18:51
Tăriceanu AVERTIZEAZĂ: ”Guvernarea se face prin DOSARE PENALE”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, spune că există anumite deficienţe care ţin de Parlament în structurile din sistemul judiciar, dar că o parte dintre acestea sunt de resortul Consiliului Superior al Magistraturii. El a vorbit din nou și despre „guvernarea făcută prin dosare penale”.

„Derapajele - sigur că există anumite deficienţe care ţin de Parlament, şi am încercat prin modificarea legilor Justiţiei să corectăm anumite lucruri. Nu cred că soluţiile pe care noi le-am adoptat şi prin legislaţia privitoare la Legea 303, 304 şi 317 reprezintă soluţia cu care rezolvăm aceste probleme. O parte dintre problemele pe care le vedem în spaţiul public ţin de (...) resortul Consiliului Superior al al Magistraturii.

„Asistăm la guvernarea prin dosare penale. Se fac dosare, cei care sunt obiectul acestor dosare trec în categoria penalilor şi după aceea, ceea ce urmează ştim: preşedintele îi categoriseşte, opinia publică se uită cu îndoieli, poate justificate, asupra probităţii morale a acelora şi sunt eliminaţi din viaţa publică. Ăsta e un instrument politic. De fapt, Procuratura, DNA în asta s-au transformat.

O spun cu regret, pentru că nimeni nu contestă că un fenomen precum este corupţia trebuie combătut, nimeni nu contestă că trebuie să existe o structură care să combată, dar dacă structura care trebuie să combată corupţia e coruptă, atunci bineînţeles că toate această intenţie se duce pe apa sâmbetei şi nu mai avem nimic: nici stat de drept, nici credibilitatea Justiţiei şi acestea sunt lucruri foarte grave pe care într-o democraţie cei care au responsabilităţi trebuie să le conştientizeze”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat dacă înlăturarea Laurei Codruţa Kovesi este o soluţie, el a afirmat că acest lucru este de resortul CSM. „Nu Parlamentul ia decizii”, a adăugat preşedintele Senatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-14

TAGURI: alde, tariceanu, dosare penale, guvernare, csm, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Feb 2018

Dupa 1989 RO a fost capturata de mai multe MAFII si de catre GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA intitulate Formatiuni Politice sau PARTIDE POLITICE, care au devorat ECONOMIA si AVUTIA NATIONALA alungand in acelasi timp populatia din tara. LEGILE IN RO AU FOST si sunt ELABORATE DE BANDITII POLITRUCI ,nu in interesul general sau NATIONAL cum spunea IZMENARUL pretins academician Oprea G, ci in favoarea HOTILOR. Singura solutie pana la aparitia unei revolte sau a unei ciomageli sociale este SOLUTIONAREA RAPIDA SI SIMULTANA A DOSARELOR REVOLUTIEI SI MINERADELOR ocazie cu care sa se identifice vinovatii si clanurile lor si sa li se aplice pedeapsa PENALA cuvenita. Totodata CA SI CONSECINTA SE VA PUTEA APLICA PRINCIPIUL LUSTRATIEI in cadrul institutiilor statului. FARA SA FIE SOLUTIONAT DOSARUL REVOLUTIEI IN ROMANIA EXISTA CRIMINALI carora li s-au atribuit titluri de REVOLUTIONARI SI CU MERITE DEOSEBITE carora li se platesc INDEMNIZATII CONSISTENTE DE PESTE 7.000 de lei lunar dar si facilitati (terenuri, spatii comerciale, reduceri de taxe si impozite, etc) TOT EI CA SI PRIVILEGII AU FUNCTII IMPORTANTE IN CONDUCEREA STATULUI . Toate aceste anomalii sociale au dus la conducerea tarii in stil AFRICAN, TRIBAL, MAFIOT si duc la ingroparea Romaniei. Prin rezolvarea dosarului LOVITURII DE STAT din 89, se va constata ca putere politica de dupa 1989 a fost si ESTE ILEGITIMA pana in prezent! Prin rezolvarea dosarelor mineriadelor se va constata ca putere politica a fost si ESTE ILEGITIMA deoarece s-au organizat mineriadele si puciurile pentru reprimarea opozantilor, obstructionarea demaocratiei si ingroparea Ro! Prin rezolvarea dosarelor privatizarilor frauduloase CARE AU DUS LA FORMAREA BURGHEZIEI COMUNISTE se va constata ca TARA A FOST JEFUITA CU SUTE si mii DE MILIARDE DE DOLARI! CLASA POLITICA si AUTORITATILE POSTCOMUNISM TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU EXCROCHERIILE SI HOTIILE COMISE IN DETRIMENTUL POPORULUi.
LEVST.
14 Feb 2018

Practic, individul da semne ca s-a senilizat prematur: pai cine este la guvernare, nu el si ei? Ei au toate parghiile in mana pentru a corecta situatia, insa si el si dragnea au dosare penale, rezultand ca singura lor vointa este canalizata in a anula efectul acestor dosare, cu orice pret...De acea aburesc populatia cu tot soiul de asa-declaratii, statul paralel chiar exista, insa -la zi- este tot al lor, tot condus de ei, insa imensitatea greselilor savarsite, adica a TALHARIILOR facute, le-a taiat serios suportul populatiei...Si asta ii ingrijoreaza mult, pentru ca la o adica(razboi civil) "gloata "-chiar ai lor, acum-le-ar cam lua scalpurile...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Feb 2018

asta e fenomenul "SATUL FARA CAINI".......la o stana de oi lupii s-a servit 27de ani cu ce au vrut ei,au mancat oricate oi,si dintr-o data au aparut cainii de paza.............................si lupul alfa are probleme de realitate.......BAH CE CAUTA CAINII ASTIA AICI?OILE SUNT PENTRU MINE.......FAC CE VREAU CU ELE.......CIOBANU ASTA NESIMTIT PERSECUTA LUPUL....FACE DOSARE PeNALE.....ASTA NU E CORECT TAVARISCI...OILE SUNT ALE MELE...NU ALE CIOBANULUI...CINE SE CRED CAINII ASTIA.....HAU HAUUUUUUUU....DAVAI CEAS DAVAI OAIA davai palton
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...