2019-01-17 17:18


Tăriceanu: Blocarea unui candidat la funcţia de premier, dovadă că statul paralel funcţionează

 |  14:29
Tăriceanu: Blocarea unui candidat la funcţia de premier, dovadă că statul paralel funcţionează

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, luni, că blocarea unui candidat la funcţia de prim ministru reprezintă "cea mai elocventă dovadă că statul paralel funcţionează".

"Se încearcă deturnarea votului cetăţenilor", a spus Tăriceanu, la Palatul Parlamentului.

Fostul procuror DNA Mihaiela Moraru Iorga a afirmat, duminică, la Antena 3, că şefa DNA a chemat-o şi a întrebat-o dacă ar putea urgenta dosarul unui fost ministru al cărui nume era vehiculat pentru postul de premier, potrivit Mediafax.

"Trebuia desemnat la un moment dat premierul României. Era vehiculat numele unui fost ministru. Exista în lucru la mine un dosar cu acest fost ministru. Nu dau nume pentru că nu vreau să spună cineva că am stricat vreo anchetă. Am fost chemată şi întrebată dacă am putea să ieşim cât mai repede cu acel dosar. Explicaţia a fost de genul că, dacă acest domn va ajunge premier, doamna Dana Gîrbovan va fi ministru al Justiţiei, ceea ce ar însemna un dezastru pentru noi", a povestit Mihaiela Moraru Iorga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-12

TAGURI: tariceanu, calin popescu tariceanu, statul paralel,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Feb 2018

''Statulparalel'' este format din impostorii care isi maresc singuri indemnizatiile pe spinarea platitorului de taxe si impozite. Tariceanu locul tau este la puscarie impreuna cu borfasul de TeleMorman(de prosti).
@ TEMBELICEANU
12 Feb 2018

LA CE TE REFERI ? LA BLOCAREA LUI DRANEA DE A FI PREMIER ? STATUL PARALEL SINTETZI VOI , MAFIA PSD-ALDE . VOI SI JIGODIILE SRISTE MAIOR -COLDEA , A-TI COMPROMIS DNA SI JUSTITZIA . DISPARI IDIOT BATRIN .
ANONIM
12 Feb 2018

am sa va vad ce mai spuneti cand ve ti afla ce ticaloasa avem ca sef DNA , sa vedeti ce urmeaza .
ANONIM
13 Feb 2018

TREBUIE FACUTA O COMISIE NATIONALA PENTRU AUDIEREA prostilor, hotilor, sfertodoctilor, impostorilor, retarzilor, CURVELOR care au facut si fac politica sau guverneaza tara de 28 de ani si mai ales audierea repetentilor natiunii precum DREAK-NEA si a pretinselor elite ORDINARE precum PROSTARICEANU NIMFOMANU pentru a arata lumii ca RO dupa 1989 a fost CAPTURATA DE HOTI, TRADATORI, DOBITOCI, MAFIOTI, PROSTITUATI(TE)..........................
Random imageUltimele stiri

loading...