2018-05-28 12:55


Tăriceanu, CĂLĂTOR prin România. Ce vizitează președintele Senatului în VACANȚĂ: ”Mă cazez la pensiuni”

 |  16:07
Tăriceanu, CĂLĂTOR prin România. Ce vizitează președintele Senatului în VACANȚĂ: ”Mă cazez la pensiuni”

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat joi că se află împreună cu familia într-o călătorie prin țară, precizând că se cazează la pensiuni și călătorește fără coloană și program oficial.

"Ca în fiecare vară, călătoresc prin țară pentru a cunoaște mai bine locurile și oamenii. De fiecare dată mă cazez la pensiuni, pentru că acolo am ocazia să vorbesc cu turiștii, să văd ce îi frământă. Nu merg nici în coloană oficială și nici cu un program oficial, ci împreună cu familia, pentru a mă relaxa. Zilele acestea voi fi în Alba, Hunedoara, iar apoi Bucovina", a scris joi Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că în localitățile pe unde pe va trece va discuta direct cu oamenii.

"Mă bucur că postarea mea precedentă cu privire la evoluția României și progresele pe care le face țara noastră a generat o reacție din partea utilizatorilor de Facebook. Am citit cu atenție toate comentariile, pozitive sau negative, din partea românilor care mi-au semnalat problemele pe care le întâmpina în anumite zone din țară. Îmi va fi imposibil să trec prin toate localitățile, dar pe unde voi trece voi discuta direct cu dumneavoastră, însă vă asigur că toți colegii mei din ALDE vor afla despre lucrurile pe care mi le-ați semnalat și vor veni cu propuneri pentru ca ele sa fie soluționate. Vreau ca România să fie un loc în care fiecare dintre cetățeni să se simtă bine, să aibă un trai decent, iar pentru ca acest lucru să se întâmple e necesară implicarea noastră, a tuturor", a adăugat Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-17

TAGURI: vacanta, concediu, tariceanu, pensiuni, alba, hunedoara

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NU S-A GăSIT
18 Aug 2017

să-l înnece nimeni p-ăsta?
BUCURESTI
18 Aug 2017

Si cine iti plateste benzina?ca vrei sa o scumpesti.
HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
18 Aug 2017

Din asfalt nu faci grădină, Din cocoş nu faci găină, Din rahat nu faci malină, Din petrol nu faci urină, Din chişleag, nu faci smântână, Din apă nu faci făină, Din vitamină - taurină, Din mucegai nu faci tartină - Nici din curvă - gospodină!//////nici din MANECHINUL BOLSEVIC 5VaGINE nu faci POLITICIAN
FOST CONSTANTEAN
20 Aug 2017

Pentru tine si pacaliciul mustacios cea mai buna pensiune este JILAVA. Va asteapta pe amandoi ca de curand posibil. Sejur cat mai lung acolo.
MAFIA FINKELSTEIN SILBERSTEIN
20 Aug 2017

tavarisciul fripturiceanu e omul nostru...vrem sa mai furam niste miliarde de euro cu ANRP..retrocedari paduri..SNAGOV//............puscaria Jilava va ofer cazare la pensiune cu tot cu printul de kakat PULICA-paulica
Random imageUltimele stiriApa Nova