2019-04-22 15:21


TĂRICEANU dă asigurări că modificarea CODURILOR PENALE nu se va face prin OUG

 |  13:19
TĂRICEANU dă asigurări că modificarea CODURILOR PENALE nu se va face prin OUG

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat luni că este exclusă o Ordonanţă de Urgență pentru modificarea Codurilor Penale, singura variantă acceptată urmând a fi dezbaterea parlamentară.

"Nu se discută, nu am discutat de niciun fel de o pe modificarea codurilor. Scoateţi din discuţie acest subiect. Vom merge exclusiv pe calea dezbaterilor parlamentare. Nici asumarea răspunderii nu e avută în vedere. Doar dezbaterea parlamentară", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Legat de şedinţa Coaliţiei de luni, cu Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, Tăriceanu spune că la această întrevedere nu s-a discutat despre modificarea codurilor penale.

"Ministrul Justiţiei elaborează un document pe care MAE şi Ministerul pe Afeceri Europene să îl comunice partenerilor europeni. Acest document vizează o prezentare în rezumat a modificărilor care urmează să fie adoptate pe Codului de procedură penală şi Codul penal. Cred că este nevoie de o informare corectă, obiectivă a ceea ce se urmăreşte în Parlament. Am văzut o serie de ştiri false cu privire la anumite aşa zise modificări care ar urma să se facă", a mai spus Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-25
Citeste si:
Ce spune Ministrul Justiţiei despre o OUG pentru modificarea CODURILOR PENALE

TAGURI: tariceanu, modificare, coduri penale, OUG
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG