2019-01-22 16:48


Tăriceanu dă primele DETALII despre candidatura la PREZIDENȚIALE

 |  22:18
Tăriceanu dă primele DETALII despre candidatura la PREZIDENȚIALE

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, un nume vehiculat deseori ca eventual candidat la viitoarele alegeri prezidențiale nu dezminte această informație.

”Veti fi un contracandidat pentru Iohannis?

Nu mi-am pus problema. Am o agenda incarcata.

Va decide sistemul?

Parerea mea este ca si alegerile din 2014 au suferit o distorsionare a rezultatelor. Sistemul nu doarme. NU a depus armele si crede ca suntem niste naivi” este răspunsul lui Călin Popescu Tăriceanu la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-31

TAGURI: tariceanu, alegeri, prezidentiale, candidatura
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOUL NATIONAL TARICEANU
01 Feb 2018

MINCINOSUL ACUZAT DE DNA , PARTENERUL DE BAZA AL LUI DRAGNEA IN INCERCAREA DE DISTRUGERE A ROMANIEI , ARE VISE EROTICE , SE VISEAZA PRESEDINTE . CRITICA NEINCETAT " STATUL PARALEL " . ROMANII S-AU CONVIS DE FAPT CA STAUL PARALEL ESTE CUPLUL TOXIC TARICEANU - DRAGNEA SI GASCA LOR DE MAFIOTI . BOUL SINISTRU ( TARICEANU ) NU ARE NICI UN FEL DE CREDIBILITATE IN UE . UN IMPOTENT ARUNCAT DIN PAT DE 5 NEVESTE , UN COLABORATOR AL SERVICIILOR , UN TRASEIST POLITIC DE JOASA SPETA , UN FOST MEDITATOR AMARIT INAINTE DE 89' NU V-A AJUNGE NICIODATA PRESEDINTELE ACESTEI TARI . SCRIE-NE O CARTE ( MACAR POSTALA ) DE LA JILAVA NENOROCITULE .
STOARFA BEATA CROCODILIE
01 Feb 2018

Esti de o rautate inimaginabila Scrii lucruri demne de un individ descreerat
ANONIM
01 Feb 2018

CA NIMFOMANU PROSTARICEANU SUNT MULTI TEMBELI IN RO , ASTA E UNA DIN CAUZELE PRABUSIRII TARII.................
SOCRATE
01 Feb 2018

Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor BESTII ORDINARE fara constiinta si fara scrupule, care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina TULBURATOARE fiind vorba de o plaga a raului BALCANIC care se intinde din urma fara dificultati. Pentru a ajunge sa conduca, un psihopat sau un marlan nu are nevoie de adeziunea majoritatii ori a ELITEI SOCIETATII ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup MAFIOT de interese care poate sa gadile instinctele primare ale disperatilor , senililor, debusolatilor si sa “orienteze” sa conduca “populatia” ca pe o turma de animale besmetice. In Ro EXISTA un mare RISC. Dupa modelul TICALOSILOR SI BORFASILOR aflati la putere toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si CRIMINALI! Numai consolidand instituţiile statului de drept si limitând puterea economică si politica a oligarhilor si impostorilor este posibilă schimbarea in bine a istoriei neamului si a dezvoltarii economice in interesul progresului general-national al Romaniei. Doar, diminuarea SARACIEI, eliminarea ANARHIEI (a comportamentului discretionar a unor farisei fata de norme) si limitarea PUTERII OLIGARHILOR va face posibila, garantarea diferenţei de opinie şi va asigura in acelasi timp capacitate adevărului de a combate pacatul, greşeala si minciuna precum si conditiile necesare eliminarii riscului de activare a oricarui tip de dictatura mai ales pluralista.
COCINA PSD
01 Feb 2018

ce ras de bovina cu trei gusi...bleahhhhh scarbos....se spunea de mult ca masonii astia sunt satanisti dar asta e chiar scarbos
@STOARFA BEATA
01 Feb 2018

ESTI A SASEA ? I-TI PIERZI TIMPUL .BOUL BATRIN E IMPOTENT , IN PLUS PUSCARIA I-L VA INGHITI IN CURIND .
LIBERALUL BOLSEVIC.
01 Feb 2018

Este un produs expirat de mult acest batran nimfoman. Curiozitatea va fi , cati cretini il vor vota pe acest impostor. ? Romania nu duce lipsa de astfel de gunoaie.
Random imageUltimele stiri

loading...