2018-11-18 04:35


Tăriceanu: Dacian Cioloş să spună de ce creșterea economică nu se regăsește în investiții

 |  14:58
Tăriceanu: Dacian Cioloş să spună de ce creșterea economică nu se regăsește în investiții

Creșterea economică prognozată pentru acest an nu se regăsește în investiții, motiv pentru care premierul Dacian Cioloş ar trebui să vină cu răspunsuri la această problemă, a afirmat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

„Oamenii cu care am discutat îmi spun că nu se simte creșterea aceasta economică — oameni obișnuiți sau conducători de societăți, de firme, operatori economici. Întrebarea mea este: unde sunt banii? Avem creșterea asta economică, dar unde sunt banii? Către salarii nu se duc, către investiții nu se duc. Au la Ministerul Sănătății 500 de milioane de lei la care stau și se uită. Volumul de investiții nu s-a realizat anul acesta. Sunt întrebări simple la care el (premierul Dacian Cioloș, n.r.) ar trebui să vină cu răspunsuri la fel de simple', a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit Agerpres.

Potrivit preşedintelui Senatului, creșterea economică ar trebui să se regăsească, într-o oarecare măsură, și în veniturile salariale.

„Pe de altă parte, niște majorări de salarii trebuie să aibă loc. Datele statistice relevă că economia crește cu 6%. La o astfel de creștere economică, care ar fi cea mai mare din Europa — dacă se confirmă, te aștepți să existe un transfer din economie către zona salarială', a subliniat Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-03

TAGURI: tariceanu, dacian ciolos, spune, crestere, economica, regaseste, investitii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Noi 2016

BAI. 5. VAGINE. DACA O. MAI. FACI. MULT. PE PROSTU O. SA RAMAI. ASA .CRESTEREA EC. NU. ESTE O. SACOSA PLINA CU. CARE. VII DE. LA PIATA. IN ROMANIA. CRESTEREA EC. ESTE BAZATA PE CONSUM NU PE PRODUCTIVITATE.INCA. AVEM. IMPORTURILE MAI MARI CA EXPORTURILE DIN CAUZA DESCURAJARII CAPITALULUI AUTOHTON SI A. LEGISLATIEI PROASTE CA TINE. HOTULE. LA PUSCARIE EXCROCULE.
Random imageUltimele stiri


loading...