2019-03-23 06:50


TĂRICEANU, despre numirea lui KOVESI la Parchetul General: „Un gest de aroganță al lui LAZĂR, o sfidare!”. De ce spune că procurorul general a devenit om politic

 |  22:00
TĂRICEANU, despre numirea lui KOVESI la Parchetul General: „Un gest de aroganță al lui LAZĂR, o sfidare!”. De ce spune că procurorul general a devenit om politic

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seară, că decizia procurorului general Augustin Lazăr de a o numi pe Laura Codruţa Kovesi într-o funcţie în Parchetul General după revocarea de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) este un ”un gest de aroganţă, de sfidare”. De asemenea, Tăriceanu susţine că Augustin Lazăr ”a devenit un om politic” care ”nu-şi cunoaşte bine statutul şi atribuţiile”, informează News.ro.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a comentat, joi seară, la Antena 3, decizzia procurorului general Augustin Lazăr de a o numi pe Laura Codruţa Kovesi la Parchetul General.

”Decizia pe care a luat-o de a o numi pe Kovesi într-o funcţie la Parchetul General este un gest de aroganţă, de sfidare. Adică, este revocată pentru nişte motive foarte serioase, printre care două decizii clare, fără niciun echivoc, ale Curţii Constituţionale care o priveau direct, plus alte motive şi tu o numeşti în altă funcţie”, a spus Tăriceanu.

Acesta a continuat, afirmând că Augustin Lazăr ”de multă vreme are apetenţă pentru politică”.

”El a devenit un om politic, el face declaraţii politice. Tot timpul ne atrage nouă atenţia ce trebuie să facem, cum trebuie să facem politica penală. Asta ca să vedem că nu-şi cunoaşte bine statutul şi atribuţiile pe care le are”, a mai spus Tăriceanu.

Potrivit acestuia, gesturile nu sunt normale, iar în alte ţări nu există situţii în care ”procurorul general să se interfereze în chestiunile care ţin de latura politică”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-12

TAGURI: tariceanu, lazar, kovesi, procuror
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZAMOCLES
12 Iul 2018

MERGI LA PIHATRU .NU AI DISCERNAMAT . ESTI RETARD . NU AI MAI MULT DE 1,5 NEURONI. DIN CAUZA CELOR CA TINE ROMANIA ESTE ASTAZI O TARA DIN LUMEA A TREIA SAU TRIBALA . ASTA SE DATOREAZA FAPTULUI CA DECEBAL NU I-A LASAT PE CANIBALI SA-SI DESFASOARE ACTIVITATEA IN ZONA TA.
TRADATORI DE TARA
12 Iul 2018

A FOST COLEG CU TASU - LAZAR - SE SUSTINE UNUL PE ALTU . NU LASA SECRETELE STRAINE , GAZELE SI PETROLUL PE MINA ORCUI . DAR NU PREA SE INTELEGE DE CE SA LUPTAT - METRESA , CIOCIOLINA UDREA , SA O PUNA IN FUNCTIE ????. SAU VREA SA FIE COLEGA CU EA ????????? LA D N A . ???????? AVEA EXPERIENTA , LUCRASE CU TARICEANU , ISARESCU , NASTASE , BICA , GHITA , OPREA , NUMAI ACOLO NU LUCRASE . DAR AVEA COZI DE TOPOR SI AFACERI , PESTE TOT . CE NASTE DIN PISICA TOT SOARECI MANINCA
MANECHINUL 5 VAGINE
13 Iul 2018

MAI DU-TE BAI CAZATURA BATRINA IN PIZDA MATII . TE URASC ROMANII CA PE DRACU .
ANONIM
13 Iul 2018

POLITICA STATULUI TREBUIE FACUTA DE CATRE MERITOCRATI SI NU DE CATRE KKTI. ORI IN ROMANIA POLITICA ESTE PROST CROITA KKTI CONDUC IN LOC SA PUTA IAR CONDUCATORI ADEVARATI NU POT CONDUCE DE KKTI.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...