2019-02-20 21:39


Tăriceanu despre PROTESTE: ”Îmi pun întrebări, oamenii nu aveau REVENDICĂRI”

 |  16:23
Tăriceanu despre PROTESTE: ”Îmi pun întrebări, oamenii nu aveau REVENDICĂRI”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că protestatarii care au participat la protestul diasporei din 10 august nu aveau revendicări concrete. El a adăugat că îşi pune numeroase întrebări cu privire la acest lucru, dar nu are „un element concret” pe care să-l ofere în susţinerea ideii că protestul ar fi fost finanţat din exterior.

„Cei mai mulţi dintre ei nu aveau o revendicare comună. Ca să nu spun că nu aveau niciun fel de revendicare, ci veniseră aşa, ca la un fel de spectacol monden sau acţiune mondenă”, a spus Tăriceanu.

El a adăugat că acest aspect l-a făcut să se întrebe „dacă nu există ceva în spate ce se doreşte”.

„ Aceste întrebări mi le pun nu numai eu, ci şi foarte mulţi analişti, dar un element concret pe care să vi-l dau acum nu am”, a mai spus Tăriceanu.

Declarațiile sale vin în contextul în care PSD a solicitat instituţiilor statului să investigheze de urgenţă informaţiile care au apărut în spaţiul public cu privire la finanţarea externă a protestelor de stradă şi premeditarea acţiunilor violente de la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei. PSD spune că cetăţenii României au dreptul să ştie întreg adevărul din spatele acestor mişcări de stradă, iar astfel de lucruri nu pot rămâne neinvestigate.

„Cetăţenii României, mai ales participanţii de bună credinţă la aceste manifestaţii, au dreptul să ştie întreg adevărul din spatele acestor mişcări de stradă, cine sunt autorii manipulărilor şi intoxicărilor publice, cine a plătit şi cu scop real s-a urmărit provocarea unei reacţii emoţionale împotriva instituţiilor statului român şi a ordinii constituţionale”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.

De asemenea, social-democraţii sunt de părere că informaţiile apărute în presă cu privire la mitingul din 10 august „conţin indicii temeinice cu privire la acţiuni subversive menite să vulnerabilizeze siguranţa naţională şi autoritatea statului român”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-11

TAGURI: alde, tariceanu, proteste, diaspora, 10 august, revendicari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


INTREBARI...
11 Sep 2018

Cetatenii cinstiti si onesti isi pun intrebari : Cecauta in fruntea camerei deputatilor un dublu condamnat penal ? Ce cauta in fruntea celor doua camere doi repetenti ? Ce cauta in fruntea guvernului o analfabeta ? Ce cauta in guvern un consilier condamnat la 8 ani de puscarie (valcov) ? De ce sunt 28 ministere , cand Franta are14 , Germania la fel ? De ce se dau legi pentru penali ? De ce mor copii de rujeola in guvernarea mafiota psd-alde ? De ce exista pesta porcina ? Din ce bani a fost platit rudolpf giuli-banii ? Din ce bani este platita haznaua 3 si closetul tv ghita pentru sustinere media a psd-alde ? Acestea sunt cateva intrebari ale cetatenilor care au protestat in 10 august ramase fara raspuns.
@ INTREBARI..
11 Sep 2018

De ce avem cea mai mare inflatie ? De ce robor e la maxim istoric ? De ce in guvernarea mafiota psd-alde au parasit Romania 220000 de romani ? De ce nu sunt manuale ? De ce nu s-a facut un metru de autostrada ? De. ce spitalele sunt infecte ? De ce se inchid complexele de porci ? DE CE PROSPERA BORFASII SI LICHELELE MAFIEI PSD-ALDE-UDMR-MINORITATI ?
ANONIM
11 Sep 2018

Raspuns: Pentru ca 15 ani tara a fost condusa de o categorie de oameni nebuni si tradatori de tara 10 ani psihopatul chior care si a batut joc de tara el si amanta iar la sfarsit pe ultima suta de metri a contractat un imprumut de 30 miliarde euro bani evaporati (probabil in conturile acestor hiene)apoi dl Iohannis a uneltit si a dat foc ucigand 64 de tineri cu scopul de a rasturna guvernul legitimA reusit si si a pus un guvern incompetent care a franat ce era de franat si a mai tras si el in bataie de joc alte 10 miliarde de euro pentru avioane de mana 2a si arme vechi declasateActiunea a fost gandita de ,,geniul raului ''iohanis un vandut si un vanzator de tara In cele din urma s a instalat un guvern democratic dar pusculita era goala pe minus gratie incompetentilor acelora Cum sa pornesti o guvernare cand hienele dupa ce au cheltuit banii tarii nici nu ti dau voie sa guverneziAu inceput zeci si zeci de sicanari minciuni si manipulari Zeci de inscenari si zeci si sute de marsaviin culminand cu minciunile si incercarea de a rasturna guvernul pe 10 august ac Voi probabil credeti ca lumea nu stie ce hram purtati si ce aveti in capetele voastre nebune si drogateLumea vede ,stie .si ia aminte Vin alegerile!
BOU DE ANONIM
11 Sep 2018

TU ESTI UNUL DIN TRADATORII DE TARA PLATIT DE MAFIA PSD ALDE MINORITATI UDMR PENTRU CA TU SI FAMILIA TA SINTETI PUPINCURISTII ACESTEI MAFII CONDUSA DE ANALFABETI SI INCOPETENTI CA TINE IDIOT BOLSEVIC
ANONIM
11 Sep 2018

Decat niste vanzatori de tara rai si prosti mai bine de 100 de ori sa fii un psd ist cinstitMi ar fi scarba si greata sa merg umar la umar cu asa niste fiinte ca voi daca sunteti fiinte daca nu sunteti cumva doar niste forme de viata diforme in gandire si in rele Drogati nenorociti si hoti si vanzatori de neam Eu nu sunt nici macar paznic la psd(desi ar fi o onoare )Sunt unul din milioanele de oameni mancati si rosi de niste stoarfe cu o gandire si apucaturi ca a voastre niste cretini care mi ati distrus sanatatea si mi ati furat si bucata de la gura ca sa haliti voi niste nemernici lacomi de inavutire pe spinarea altoraSa dea Dumnezeu sa aveti atata bine dupa cum ganditi si cum va este inima voastra de ucigasi de parinti !
BOU DE ANONIM
11 Sep 2018

UNDE DRACU SA TE IA AI VAZUT TU PESEDIST CINSTIT LA ALA PE CARE IL SUSTII DUBLU CONDAMNAT PENAL SI SPUNETI CA SINTETI CINSTITI CIND FURATI HRANA COPIILOR DE LA GURA JIGODIE PLATITA DE MAFIA PSD ALDE UDMR MINORITATI
@BOU DE ANONIM
11 Sep 2018

Comandat penal de cine ?de un presedinte care betiv fiind s a dus beat si pisat la ambasada sua indrugand verzi si uscate ca vai e lovitura de stat si vor sa ma suspende Si s a ras si s a glumit atunci pe toata axa lui draga,Londra ,Berlin,Bucuresti , Wasington A fost comanda politica pe niste facaturi ale statului paralel Trebuia inventat ceva pentru ca hotul alogen sa strige hotii
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...