2019-03-26 02:22


Tăriceanu dezvăluie culisele întâlnirii cu Iohannis: ”Am fost amenințat”

 |  23:19
Tăriceanu dezvăluie culisele întâlnirii cu Iohannis: ”Am fost amenințat”

Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului şi copreşedinte ALDE, vine cu noi detalii din întâlnirea neoficială pe care a avut-o cu preşedintele Iohannis, înainte de consultările oficiale. La discuţie ar fi participat şi Daniel Constatin, celălalt copreşedinte ALDE.

"Nu mi s-a mai întâmplat să fiu ameninţat. Mi-a spus că putem să facem o coaliţie de centru-dreapta, pentru că altfel se va declanşa un război în care vom fi prinşi fară să fim elementul principal. (...) Mi-a dat dimensiunea direcţiei în care e dispus să meargă preşedintele, adică să facă orice pentru a încerca o coaliţie anti-PSD", a declarat Tăriceanu la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-03

TAGURI: tariceanu, iohannis, intalnire
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VALERICă
03 Ian 2017

Măi C.P.Tăriceanu NU merge ştirea asta cum că preşedintele Iohannis te-ar fii ameninţat....Este CUSUTĂ CU AŢĂ NEAGRĂ,ADICĂ ESTE O MINCIUNĂ.CLAR.
MITOMANUL IMORAL.
04 Ian 2017

Liberalul de stanga a devenit sluga mafiei bolsevice pentru a ocupa functia de sef al senatului.Este un inpostor care are in fruntea tarii mai multi ani decat ceausescu.Vinovati sunt cei care au votat asemenea personaj adica inculti si analfabeti.
SANEPID
04 Ian 2017

OFERIM BUNĂ RECOMPENSĂ PT. GĂBJIREA ACESTUI CĂKAT GRECESC, ÎNTRU ÎMBĂIEREA LUI, ALĂTURI DE ALT CĂKKAT, NUMITUL DRAGNEA, ÎN CLOR. (ASTA PT. IGIENIZAREA ȚĂRII.)
ANONIM
04 Ian 2017

@ S-o considera amenintat de inceperea procesului in care ar fi fost inculpat , fiind introdus probabil in mecanismul de reformare a clasei politice pantru indeplinirea conditiilor impuse prin MCV ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...