2019-03-22 14:29


Tăriceanu face un nou DENUNȚ: ”Este un ASALT al statului paralel”

 |  18:20
Tăriceanu face un nou DENUNȚ: ”Este un ASALT al statului paralel”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a susţinut marţi că în România există "un asalt al statului paralel" şi a afirmat că ALDE, formaţiunea pe care o conduce, a purtat în ultimii ani o bătălie continuă cu ""statul paralel"".

"Acest asalt care este dat de statul paralel, de cei care au ajuns să fie corupţi de putere şi care vor să aibă controlul butoanelor este unul consistent. Şi acest asalt se manifestă şi în ţară şi vedem că a început să se manifeste din ce în ce mai puternic şi în străinătate. (...) ALDE, ca partid liberal, a purtat în ultimii ani o bătălie continuă cu statul paralel, pentru că eu cred că esenţa unei ţări democratice şi liberale este respectul fără niciun fel de concesie pentru drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor. Şi am făcut acest lucru cu armele democratice care stau la dispoziţia noastră, adică dezbaterea şi votarea unor legi care să împiedice abuzurile sau organizarea unor dezbateri cu participarea asociaţiei magistraţilor, pentru că adevărul este că majoritatea acestora sunt oameni oneşti, care atrag ei înşişi atenţia asupra influenţei nefaste a sistemului paralel", a declarat liderul ALDE într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.În opinia acestuia, o serie de informaţii - între care cele legate de renunţarea din partea autorităţilor la protecţia SPP sau excluderea din magistratură a unui procuror - nu sunt "decât vârful aisbergului"."Câţi români sunt victimele abuzurilor fără ca noi să ştim, până unde se întind în final tentaculele statului paralel? Pe zi ce trece vedem din ce în ce mai multe piese ale unui puzzle imens care apar la suprafaţă şi ele ne oferă o imagine îngrijorătoare a României de astăzi, un stat în care abuzurile sunt la ordinea zilei - un regres imens în ceea ce priveşte respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, dacă este să iau ca reper chiar anul 1990, când încă Securitatea, la începutul acelui an, era extrem de prezentă în minţile noastre şi nu numai. (...) Trăim astăzi într-o Românie care mi se pare un fel de ţară sub asediu şi asediul nu este al oamenilor politici care votează legile justiţiei, după o lungă dezbatere care a durat luni şi care a fost distorsionată ca acţiune. (...) Lupta împotriva corupţiei n-are nicio legătură cu legile de organizare ale justiţiei", a afirmat Tăriceanu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-30

TAGURI: tariceanu, denunt, asalt, stat paralel, alde
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ESTI UN BOU
30 Ian 2018

ARUNCI KAKATURI CU " STATUL PARALEL " , CARE NU EXISTA . TU BOULE SI BORFASUL DRAGNEA INCERCATI SA DATI VINA PENTRU SARACIA ROMANILOR PE " STATUL PARALEL " CARE NU EXISTA . VOI DOI SI GASCA VOASTRA DE PENALI STA LA BAZA SARACIEI ROMANILOR . SPER SA PUTREZITI IN PUSCARIE AMINDOI .
JUSTICE
31 Ian 2018

Amin
PROSTARICEANU NIMFOMANU
31 Ian 2018

ESTI O BESTII ORDINARA, ESTI UN GUNOI UMAN, ESTI O ZOAIE UMANA , ESTI UN PENAL SI UN PUSCARIABIL ORDINAR. FOLOSESTI TOT FELUL DE FUMIGENE PT A PROSTI ROMANII , NU MAI TINE NEMERNICULE.............
SLUGA MAFIEI PSD.
31 Ian 2018

Omul este bolnav si trebuie inteles. Nu el este vinovat ci acei analfabeti care au votat un asemenea produs expirat. La tomberonul istoriei este locul acestui gunoi.
LAPUSNEANU DORIN
31 Ian 2018

Statul paralel este atunci cand niste indivizi care nu au fost votati, vor sa conduca ei tara si fac tot felul de abuzuri cum este cel al criminalului PAHONTU sau al securistului Coldea sau al lui Maior sau al plagiatoarei mincinoase sau al traficantului de copii pentru organe Iohannis si enumerarea ar putea continua pana maine la pranz Ce ziceti de OPREA ,Macoveica , basoiu cel betiv si mafiot cu tot cortegiul de hoti care l au sprijinit ani la rand pe el si pe statul ticalosit creat de elCei care tipati isterici si aparati statul paralel sunteti niste jigodii si niste otrepe care merita streangul de gat pentru sabotarea statului de drept ales prin vot direct si universal
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...