2019-03-23 16:55


Tăriceanu îl ATACĂ din nou pe Iohannis: ”NU ÎNȚELEGE statul de drept”

 |  20:54
Tăriceanu îl ATACĂ din nou pe Iohannis: ”NU ÎNȚELEGE statul de drept”

Călin Popescu Tăriceanu i-a răspuns, joi, președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a anunțat că anumite prevederi din Codul Penal sunt în avantajul celor care au funcții vremelnice în Parlament.

„Parlamentul este singura instituție legiuitoare din România. Așa funcționează. Eu nu am avut o discuție cu domnul Iordache. Eu am făcut și contestație în Justiție pentru legalitatea ascultărilor telefonice. A fost folosită ca proba ilegală, nefiind constituțională. Am fost ascultat din 2008 permanent. Eu am fost singurul ascultat. Găsiți că este normal să îți fie ascultate telefoanele, eu cred ca nu. Președintele face o greșeală fundamentală dacă nu înțelege statul de drept. Necesitatea modificărilor este dată de necesitatea transpunerii deciziilor CCR.  Nu intru în nicio polemică cu domnul președinte, că nu are niciun rost”, a spus Tăriceanu, conform Antena3.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-19

TAGURI: tariceanu, atac, iohannis, legile justitiei, codul penal, statul de drept
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
19 Apr 2018

asta este doar un joc de glezne intre cei doi, vor sa-i abata atentia lui dragnea, dar dragnea i-a cipcit, ii termina pe amandoi, cam pe la culesul viilor... Altfel, taratzeanu are dreptate, malai-mare nu poate intelege statul de drept, e cam idiot, poate s-ar fi prins ceva de el daca traia vreo 10 ani in Germania,altfel... Mai ales ca nici prin Romania nu a prea stat, el e tot prin vacante, in Portugalia, Florida, etc., doar d'aia este staroste peste satra numita Romania...Iar - pentru a fi realist- pot zice " Rade ciob de oala sparta", parca taratzeanu ar sti ce e acela stat de drept, cand el este unul din marii permanentizati talhari din varful conducerilor...
ANONIM
20 Apr 2018

Tăriceanu zice că politicianul are dreptul să își folosească funcția publică și activitatea politică pentru a obține unele avantaje electorale , iar Iohannis zice că politicianul nu poate folosi activitatea de legiferare pentru ca politicianul să obțină avantaje politice , neconstituționale sau care încalcă principii democratice ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...