2019-02-23 15:08


Tăriceanu îl AVERTIZEAZĂ pe Dragnea: ”Unul fără altul nu puteam asigura majoritatea și să GUVERNĂM”

 |  17:13
Tăriceanu îl AVERTIZEAZĂ pe Dragnea: ”Unul fără altul nu puteam asigura majoritatea și să GUVERNĂM”

Călin Popescu Tăriceanu susține că nu a lăsat „niciun moment să se înțeleagă că Ministerul Justiției e postul ALDE”, avertizând însă PSD că sunt „într-o coaliție și niciunul fără altul nu putem asigura majoritatea și să guvernăm”.

„În ceea ce-l privește pe dl Toader, nu am lăsat niciun moment să se înțeleagă că e postul ALDE. E ministru independent pe un post, confirm ce a spus Liviu Dragnea, e postul PSD. Chestiunea este simplă și clară. Eu nu am primit din partea colegilor o astfel de solicitare (de remaniere-n.r.) în ceea ce-l privește pe Toader. De altfel, nici nu am discutat ieri cu domnul Dragnea despre subiect remanierii  (...)  Suntem într-o coaliție, niciunul fără altul nu putem asigura majoritatea și să guvernăm”, a spus Tăriceanu. Liderul PSD, Liviu Dragnea, insistă că Toader ocupă în Guvern un loc al PSD, precizând că i-a spus asta și șefului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cel care l-a propus pe actualul ministru al Justiției. „Am vorbit și cu domnul Tăriceanu ieri. Ministrul Justiției, domnul Toader, este pe un loc al PSD, negocierea a fost foarte clară: sunt patru ministere asumate de ALDE - Energie, Mediu, Relația cu Parlamentul și Externe. Celelalte sunt asumate de PSD”, a declarat Liviu Dragnea, în contextul în care în după referendum este anunțată o remaniere. Întrebat dacă el este nemulțumit de ministrul Justiției, liderul PSD a răspuns că va da acest răspuns în Comitetul Executiv al partidului unde se va decide remanierea. „E foarte bine că ne exprimăm aprecierea față de un ministru sau altul, dar decizia e la Comitetul Executiv al PSD”, a spus Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-27

TAGURI: tariceanu, avertisment, dragnea, psd, coalitie, majoritate, guvernare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOLSEVICII.
27 Sep 2018

Ce bine v- ar sta impreuna in celula la Jilava bolsevici tradatori de neam st tara. Huuuuuj gunoaielor si celor care au votat asemdnea lichele penale si imorale.
ANONIM
27 Sep 2018

CIRCARI JEGOSI , MINCINOSI , HOTI , BANDITI
ALLISON HOWARTS
28 Sep 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
ANONIM
28 Sep 2018

@Cum ați comenta despre faptul că la PSD , Bădălău a fost avansat în funcție politică după ce a fost anunțat primul caz de pestă porcină în zona unde era lider al partidului ?
ANONIM
28 Sep 2018

În perioada imediat următoare "alegeri" liderului psd-ist s-a anunțat că angajații penitenciarului au organizat un protest pentru condiții mai bune de lucru , plata orelor suplimentare, concursuri pentru ocuparea funcților de management, etc. ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...