2019-01-18 02:05


Tăriceanu îl CEARTĂ pe Dragnea: ”Eu știu cum să mă comport. Civilii cu civilii, restul...”

 |  21:56
Tăriceanu îl CEARTĂ pe Dragnea: ”Eu știu cum să mă comport. Civilii cu civilii, restul...”

George Maior și Florian Coldea au confirmat că Liviu Dragnea a participat la o masă de Crăciun organizată de SRI. Asta în contextul în care șeful PSD s-a remarcat în ultimul an prin declarații ”războinice” împotriva unui așa-zis stat paralel.

Întrebat dacă consideră normală prezența lui Dragnea la astfel de întâlniri, Tăriceanu a răspuns: ”discutați cu cei care au făcut aceste afirmații. Nu-mi puneți mie întrebări referitoare la obligațiile sau calitățile în care participă la o serie de reuniuni alte persoane. Eu știu cum să mă comport și cred că mă puteți întreba pe mine dacă e cazul”.

Întrebat dacă el personal a fost invitat la astfel de petreceri, liderul ALDE a declarat: ”în viață am învățat așa: civilii cu civilii și restul...”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-10

TAGURI: dragnea, petreceri sri, coldea, tariceanu, psd, statul paralel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
11 Apr 2018

http://www.romaniacurata.ro/cum-au-facut-praf-procurorii-diicot-marele-dosar-romgaz-cu-prejudiciu-de-peste-60-000-000-de-euro-cine-e-vinovat/ Alina Bica este bănuită că ar fi acceptat promisiunea lui Ioan Niculaie – făcută prin intermediul actualului şef al PSD, Liviu Dragnea – de a primi mită 3.500.000 de euro ca să tergiverseze dosarul Romgaz până la prescriere.
Random imageUltimele stiri

loading...