2019-02-20 21:49


Tăriceanu îl CONTRAZICE pe liderul PPE: Nu cunoaște situația din România

 |  23:18
Tăriceanu îl CONTRAZICE pe liderul PPE: Nu cunoaște situația din România

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, susține că liderul PPE, Manfred Weber, nu cunoaște situația din România.

„Nu suntem în niciun fel în această situație și cei care au vânturat ideea activării Articolului 7 nu înțeleg ceea ce se discută la Bruxelles. Ieri am fost la Bruxelles și nici măcar un singur om nu a vorbit despre aceste lucruri și nu pentru că ar fi fost un gest lipsit de politețe ci pentru că nu se ia în calcul o astfel variantă (...) E regretabil să avem oameni care propagă neadevăruri despre România la Bruxelles”, a spus Tăriceanu, miercuri seară, la Antena 3.

 

„Am văzut declarația domnului Weber și pot să spun, după experiența politică pe care o am, că nu a fost una spontană. Citea de pe un prompter, cineva i-a scris aceea declarație și anumite fraze le-am mai auzit (...). Nu cunoaște deloc situația din România”, a mai spus Tăriceanu.

 

Călin Popescu-Tăriceanu a explicat că pe data de 3 octombrie nu se va vota nicio sancțiune împotriva României.

Manfred Weber, liderului grupului parlamentar al Partidului Popular European (PPE), s-a declarat „foarte îngrijorat” de situaţia din România, observând că Guvernul înregistrează regrese în combaterea corupţiei şi cerându-i premierului Viorica Dăncilă să ofere explicaţii în Parlamentul European.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-26

TAGURI: senat, tariceanu, liderul ppe, manfred weber
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MANECHINUL BOLSEVIC
27 Sep 2018

Mascariceanu ii dus cu ''statul paralel '' cu ''soros''si cu '' multinationalele''. El crede ca la Bruxelles poti manipula ca la haznaua 3 sau closetulTV ghita fugaru. La Bruxelles s-au lamurit ca el este sluga mafiei psd si l-au trimis acasa ca pe un bou .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...