2019-02-18 00:08


Tăriceanu îl CRITICĂ pe Darius Vâlcov: ”Ce a făcut nu e normal”

 |  16:04
Tăriceanu îl CRITICĂ pe Darius Vâlcov: ”Ce a făcut nu e normal”

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, nu a dorit să comenteze postarea europarlamentarului ALDE Renate Weber, prin care aceasta cerea demisia lui Darius Vâlcov. El a precizat doar că publicarea fişei de externare a unei persoane "nu este ceva normal".

"Cred că în virtutea necesităţii apărării şi protejării drepturilor individuale, indiferent cine face un asemenea lucru nu este ceva normal", a spus Tăriceanu, întrebat fiind dacă este "în regulă" ca un consilier al prim-ministrului să publice o fişă de externare a unei persoane care a trecut printr-o perioadă dificilă.

Pe de altă parte, în cadrul declaraţiei de presă susţinute la Palatul Parlamentului, Tăriceanu nu a dorit să comenteze postarea europarlamentarului ALDE Renate Weber, care cerea demisia lui Darius Vâlcov, după ce acesta a postat pe Facebook fişa medicală a unui protestatar din Piaţa Victoriei.

"Am văzut, este o postare a doamnei europarlamentar Renate Weber, este o postare în nume personal. Nu angajează partidul", a declarat liderul ALDE. 

Consilierul premierului, Darius Vâcov, a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook o fotografie cu fişa medicală a unui protestatar, pe care l-a numit "sandilău". Postarea lui Vâlcov a dispărut la scurt timp, iar consilierul a scris pe reţeaua de socializare că i-a fost ştearsă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-03

TAGURI: tariceanu, alde, critici, darius vâlcov, fisa medicala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MASCARICEANU SLUGA PSD.
03 Sep 2018

Europarlamentarul Renate Weber a cerut clar ca puscariasul valcov sa plece iar slugoiul tariceanu nu vrea sa il supere pe borfasul draknea si o da dupa colt ca a vorbit in nume personal. Huuuuuu...slugoi al bolsevicilor
ION
03 Sep 2018

Si puscaria e buna la ceva . Acolo e locul acestui impostor . Ast Valcov a facut legea salarizarii unde directorii au spor de conditii vatamatoare de 2.200 lei . Poate curtea de conturi care are acum de luat la puricat 38 de institutii, va vedea ce aberatii sunt .
ANONIM
04 Sep 2018

SI CE DACA A PUBLICAT FISA MEDICALA? VOI SUNTETI SLUGOII STRAINILOR JEGOSILOR VOI CU NAZISTUL VOSTRU IN FRUNTE. SCURSURI ALDE BOT.SANDI AVRAM bate oamenii pe strada si autoritatile in loc sa-l pedepseasca il aplauda DIDE pericol social locul lui e la BALACEANCA NU PE STRADA UMBLATI NUMAI CU MINCIUNI CAM ACESTIA SUNTETI VOI
ANONIM
04 Sep 2018

Opinați că domnul Tăriceanu ar putea explica, și pe înțelesul lui Traian Băsescu care zicea și că "școala românească produce tâmpiți" și "Tăriceanu moliceanu", deci opinați că dumnealui ar putea detalia , politic, și pentru astfel de curioși precum nea Traian Băsescu, cum se bălega calul troian, de lemn fiind, greci, în cetatea Spartei ?
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...