2019-05-20 02:02


Tăriceanu îl IRONIZEAZĂ pe Klaus Iohannis: ”Poate președintele nu a înțeles”

 |  18:35
Tăriceanu îl IRONIZEAZĂ pe Klaus Iohannis: ”Poate președintele nu a înțeles”

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că s-a decis plafonarea prețului la gaze ca să nu apară o creștere a prețului la gaze la consumatorul final, la gospodăriile populației. Tăriceanu vine și cu o ironie la adresa șefului statului.

Plafonarea prețului la gaze a fost făcută ca să nu apară o creștere a prețului la gaze la consumatorul final, la gospodăriile populației. Tocmai ca să nu apară o creștere am luat această măsură. Poate președintele, nu știu, nu a înțeles sau nu este bine informat, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-19

TAGURI: tariceanu, pret gaze, ironie, klaus iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Dec 2018

Ca sa rumege o informație îi trebui timp serios...minim o săptămână....este îngrijorat de starea camatarilor oficiali( a bancilor) si a celor ce il sustin ( multinationalele ....in special cele de origine ...fascista)
ANONIM
19 Dec 2018

Dar se stie si se vede pe fata ca uraste tot ce este romanesc Abia asteapta s a o stearga la mamy in Germania Poporul asta nu i place ,ii sta in gat Nu l lasa sa si faca el mendrele ,unde mai pui ca acum vrea s o cerceteze pe,, ravasitoarea i''nevasta ca cica impreuna cu masa ,ei toti 3 au furat de la statul Roman ,au falsificat acte si au facut evaziune fiscala la greu
ANONIM
19 Dec 2018

Ași zice că Tăriceanu a fost informat despre creșterile de prețuri la gaze, la consumatori ?
ANONIM
19 Dec 2018

Deci, ați zice că Tăriceanu a fost informat despre creșterile de prețuri la gaze, la consumatori ?
ANONIM
25 Dec 2018

Liberalul Tăriceanu, așa ceva ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG