2019-02-22 12:58


Tăriceanu îl IRONIZEAZĂ pe Mihai Tudose: ”Să învățăm întâi să conducem TRABANTUL”

 |  16:27
Tăriceanu îl IRONIZEAZĂ pe Mihai Tudose: ”Să învățăm întâi să conducem TRABANTUL”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi că a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea, care l-a informat despre discuţiile din Comitetul Executiv Naţional al PSD, şeful ALDE făcând un apel la social-democraţi să se concentreze pe agenda cetăţeanului. El a adăugat că nu are informaţii de la premierul Mihai Tudose că ar vrea să facă o restructurare a Guvernului, iar dacă acesta vrea să o realizeze ar trebui să vină într-o şedinţă de coaliţie pentru discuţii "despre această dorinţa şi despre soluţii".

"Să vă spun un lucru. Eu nu am nicio informare directă de la premier cu privire la dorinţa sa de a face o restructurare. Actuala formulă guvernamentală a fost subiectul unui protocol convenit şi aprobat de cele două partide în decembrie 2016. Produsul acestei  înţelegeri e actuala formulă de guvernare. E de presupus ca, dacă se doreşte aşa ceva, premierul poate veni într-o şedinţă de coaliţie şi să discutăm la nivel informal despre soluţiile referitoare. Până atunci, nu pot să fac comentarii. Văd că se fac comentarii, că se conduce un Trabant şi nu o maşină de Formula 1. Cei care ştiu cu maşinile, ştiu că e bine să înveţi să conduci Trabantul bine şi apoi să-ţi pui problema de Formula 1.", a declarat Călin Popescu Tăriceanu într-o conferinţă de presă, conform Stiripesurse.ro.

Şeful ALDE face referire la ce ar fi spus, potrivit presei, Mihai Tudose în cadrul Cex PSD.

„Nu mai pot să conduc un trabant și să ajung în Formula 1.”, le-ar fi spus Mihai Tudose celor prezenți, lansând ideea restructurării Guvernului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-10

TAGURI: tariceanu, ironii, mihai tudose, trabant, formula 1, restructurare, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD
09 Ian 2018

la PSD se foloseste MAGARUL cu PAIE..(dar si alea FuRATE de la TARANUL ROMAN)iar la TELE-MARLAN masini tunate de sute de mii de euro pentru mafiotul-sef jucatorul de ruleta la cazinoul TEL-DRUM
ANONIM
09 Ian 2018

Propun sa inlocuiti, stimati conducatori de azi....Abecedarul si Sfanta Evanghelie....cu programul de guvernare....Sila ma cuprinde si dorul de duca.....Ce a ajuns saraca Romanie....sa fie talharita si agresata tocmai de cei care au fost mandatati sa o apere si sa o conduca. Sa ne fie tuturor rusine! Daca eram responsabili....indivizii astia DADEAU CU MATURA prin orase, nu erau in costum si cu girofaruri.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Ian 2018

totul e in circ de doi bani..MAFiA TiGANEASCo-BoLSEVICA este din 1990 tinuta la putere de bancherii BILDERBERG casa fuRE ToATE RESURSELE RoMANIEI..de aia le sunt tolerate TOATE CRIMELE SI JAFURILE de asazisa "justitie europeana"...cel mai clar exemplu afacerile ILIESCU-RoMAN din BOSNIA cu petrol SI ARME pe perioada embargoului ONU sub comanda ambasadorului MOSES si a multor altor mafioti BILDERBERG Ceea ce se intampla in Romania seaman foarte tare cu ceea ce vedem in LIBIA iRAK si AFGHANISTAN//ADICA JEFUIREA RSURSELOR SI EXTERMINAREA POPULATIEI de catre MAFIA BILDERBERG si GOLDMAN SACHS care se foloseste de bolsevicii lui ILIESCU
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Ian 2018

plus participarea cu arme si bagaje a securistilor din ROMANIA la recentele assassinate politice din EUROPA si a ambasadorilor care deranjeaza BILDERBERGUL...vezi ambasadorul American de la BENGHAZI-OPERATIUNE DE TIP GLADIO
TO : IDIOTUL NESPALAT LIVIU PL
10 Ian 2018

UNDE ASTE MAI BOULE JEGOS POSTAREA TA CU CIUMA ROSIE ??? A DISPARUT IN 20 MINUTE , PINA SI CIUMACII TAI ROSII SI-AU DAT SEAMA CIT DE PROST SI NECITIT ESTI . DU-TE SI FA O BAIE , BARBIERESTE-TE , IAR APOI VOI AVEA PLACEREA SA TE BAG IN PIZDA MATII BAI JIGODIE ROSIE .
NOUL MINISTRU AL APELOR SI PAD
10 Ian 2018

PE NEICA NIMENI ASTA UNDE L-AI GASIT DADDY ? CE STIE UN SUBING. MECANIC DESPRE APE SI PADURI ? NICI TOANTA DINAINTE NU STIA MAI MULT , RECUNOSC , DAR CHIAR ASA SARACA A AJUNS ROMANIA IN OAMENI DE SPECIALITATE ? SAU E SI ASTA FATAT IN TELEORMAN ?
ANGE
10 Ian 2018

Aviz de ofertă de credit și finanțare cu dobândă redusă. Ați fost respins de multe bănci? Aveți nevoie de finanțare pentru consolidarea datoriilor dvs.? Aveți proiecte?  Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți o soluție la problemele dvs. Aveți nevoie de finanțare pentru a vă ajuta afacerea să revină pe drumul cel bun? Așadar, oferim împrumuturi persoanelor interesate la o rată scăzută a dobânzii, de la 3% la 3,5% în decursul perioadei pe care o doriți fără un depozit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să încercați să mă contactați prin poștă: ayudaentreparticular@gmail.com ayudaentreparticular@gmail.com Whatsapp: 0033644664081
HADRIAN
10 Ian 2018

Ce vrea sa ne invete Grecul? L-am numit asa, pentru ca mama lui a fost grecoaica, casatorita a doua oara cu Dan Amedeo Lazareascu, om politic liberal, care l-a ridicat pe fiul sau neajutorat, in randul politicienilor de prim rang. Nu am nimic cu starpitura. Ii aduc aminte doar de fuga lasa din Consiliul National al Apelor, filiala Arges pentru a fi aproape de divele de la APACA, unde functiona ca manechin si mai apoi ceea ce a savarsit in Tara noastra ca om politic pretins liberal. Nu vreau sa-i aduc aminte doctrina liberala de care s-a dezis de a inceput. Tentatia KGB-ista a fost mare. Ceea ce a rezultat in tara noastra cunoastem si nu e cazul sa-i mai amintim. O facem , totusi, pentru ca ipochimenul nu are minte. Ii aducem la cunostinta ca Afacerea Sterling a fost sub semnatura domniei sale, ca si cedarea averii geniului national, Emanoil Gojdu, catre statul vecin si prieten, Republica Populara Ungara. N-am gresit cu nimic, folosind vechea denumire, ascunsa pentru cateva clipe, pentru ca domnul Victor Orban, urmareste aceleasi idealuri, ca inaltul inaintas KGB, tovarasul si prietenul mult iubit de dumnealui, Janos Kadar. Ii aducem aminte domnului Calin Popescu Tariceanu cacealmaua pe care asemnat-o cu Midia Resources Srl careia i-a incredintat cu de la sine putere petrolul si gazele Romaniei. La fel ii aducem aminte ipochimenului dialogul cu fostul general GRU (serviciul de informatii externe al Rusiei) Alexandr Kondyakov, devenit ulterior Marele Secretar al Marii Loje Nationale a Rusiei (cum, unde, cand, cum?) dialog purtat de ipochimen in 2006, desigur pentru noua devenirea si prosperitatea Tarii noastre. Nu-i mai aducem aminte alte prestatii, pentru ca ne e sila. Dar o vom face atunci cand trebuie. Sa nu creada ca ne-a vandut, totusi! Noi suntem si avem constiinta romaneasca! Vom lupta si vom invinge! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...