2019-03-19 04:43


TĂRICEANU, ironii la adresa protestatarilor #REZIST: Altceva în afară de pagina de Facebook nu citesc

 |  22:38
TĂRICEANU, ironii la adresa protestatarilor #REZIST: Altceva în afară de pagina de Facebook nu citesc

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că, pe lângă oamenii onești care ies la mitinguri, sunt protestatari care nu știu exact de ce ies în stradă, singura sursă de informare fiind Facebook-ul, iar alții sunt plătiți din străinătate.

"Problema e că cei care sunt mai gălăgioși nu vor să accepte rezultatul alegerilor. Ieșirea oamenilor în stradă ne duce la concluzia că aceste demersuri, unii sunt poate curați în ceea ce fac, dar sunt unii care sunt manevrați din străinătate. Au fost învățați cum să procedeze la mitinguri, cum să provoace jandarmii. (…) Unii participă fără să știe. Altceva în afară de pagina de Facebook nu citesc, li se pare adevărul absolut și așa dau curs unor astfel de demersuri. Rețelele de socializare joacă un rol foarte prost în cee ace înseamnă informarea. Nu numai la noi, din păcate, ci și în alte țări", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Acesta a mai spus că președintele a avut un rol de jucat în divizarea societății.

"Sper ca toate aceste modificări, care nu sunt suficiente, să mai ajute România în revenirea la normalitate. În momentul de față este o fractură uriașă. Președintele aici ar fi avut un rol de jucat, dar mă întreb dacă mai poate să joace un astfel de rol, deoarece vin alegerile anul viitor. Nu putem lăsa societatea să rămâna fracturată în acest fel", a mai spus președintele Senatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-12

TAGURI: tariceanu, rezist, facebook
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
13 Iul 2018

Domnule Tariceanule, protestul fata de o clasa politica corupta este admis si chiar necesar in tarile cu adevarat democrate. Acolo importanti sunt cetatenii. Politicienii alesi sunt platiti ca sa-i serveasca pe acestia, nu sa-i jecmaneasca si apoi sa-i umileasca. Politicienii corupti (in categoria carora v-ati situat de-a lungul timpului) si-au tradat misiunea si intr-un final vor trebui respinsi. Dumneavoastra nu mai faceti pe niznaiul. Nu va mai aduc aminte ce ati savarsit de-a lungul timpului. Cunoasteti foarte bine. Ceea ce nu vreti sa admiteti este ca odata va trebui sa decontati faradelegile. Chiar daca va convine pentru moment alipirea parazita de oligarhii fostului PCR (metamorfozat precum stiti in mai multe avataruri, iar prin tradare devenit fals PSD) si va sustrageti atat de penibil raspunderii. Cu atitudinea strutului cu capul in nisip nu mai impresionati pe nimeni. Chiar riscati sa il pierdeti. Si nu va fi nici o paguba pentru omenire. Vorba cronicarului: un misel mai putin! Si totusi, un sfat prietenesc. Sub pulpana lui Dragnea nu-i nici o scapare. Desi tocmai de acolo ati declansat atacul in haita asupra justitiei si a statului de drept. Puterea gestionata prost de niste neispraviti se intoarce pana la urma impotriva lor. Asa ca nu ne mai duceti noua grija. Pana la urma ne vom castiga libertatea si demnitatea. Caci nu mor caii cand vor cainii!
ANONIM
13 Iul 2018

POLITICA STATULUI TREBUIE FACUTA DE CATRE MERITOCRATI SI NU DE CATRE KKTI. ORI IN ROMANIA POLITICA ESTE PROST CROITA KKTI CONDUC IN LOC SA PUTA IAR CONDUCATORI ADEVARATI NU POT CONDUCE DE KKTI.
VETA
13 Iul 2018

Ironic!!!!Sfidezi multimea care te plateste si dupa ce va bateti joc de educatia cetatenilor fara rusine mai spui ca nu citesc,---RUSINE!!!!!!!se stie cum ai ajuns in parlament si apoi la senat asa ca CITESTE MAI MULT DESPRE MORALA POLITICIENILOR SI VEZI CA SI ACOLO ESTI REPETENT,
ALAIUL POSTACILOR NAZISTI
13 Iul 2018

Uita te., au iesit drogatii la atac si la spus minciuni Ce a furat Tariceanu !!??Afacut evaziune fiscala de 10 miliarde de lei vechi ,a falsificat acte ca sa fure case si sa arunce in strada romani A facut trafic de copii pentru organe A furat 100 de milioane de euro el impreuna cu firma de sasi din germania careia contrar legii i a incredintat lucrarile la aeroportul Sibiu fara licitatie si care si a batut joc de lucrare Cu banii furati de la primaria Sibiu le a cumparat parintilor un palat in germaniaCu ce bani au cumparat 2 pensionari asemenea casa?Cu banii romanilor ai sibienilorAsa ca nu va mai impaunati ca sunteti niste sobolani hoti !
ANONIM
13 Iul 2018

CAre demnitate ? aceea de drogati Oreste al vostru tot asa era mare opozant dar s a dovedit ca este un mare nespalat drogat
ANONIM
13 Iul 2018

să-i sugi chilioții lui Oreste! Gândește peste medie....chiar și drogat! Nespălat ești tu, panaramă!
MORțII Mă-TII DE NAZIST,
13 Iul 2018

RĂSULE! Ai surâs de satană! Stai că-ți vine rândul și ție! Să pupi la cur pe toți cei care nu te-au arestat până acum...javră bolnavă și trădătoare! Meriți călcat în picioare de toată România, până-ți intră sucul cărnii spurcate în pământ! De fapt, jurământul de mason pe care l-ai depus, când te-ai jurat cum e mai rău pe piele, ar trebui să ți se-aplice....
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...