2019-01-22 10:47


Tăriceanu lămurește problema REMANIERII

 |  00:04
Tăriceanu lămurește problema REMANIERII

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat pașii ce vor urma pentru a stabili dacă va avea loc sau nu o remaniere guvernamentală în cabinetul Grindeanu, scrie Stiripesurse.ro.

”Am vorbit cu miniștrii ALDE și mă văd săptămâna viitoare cu ei să discutăm. La fel va face și domnul Dragnea. Apoi ne întâlnim toți și analizăm. Tragem linia de bilanț. Trebuie stat de vorbă cu fiecare ministru. Lucrurile nu sunt deloc simple. O astfel de analiză e firească, nu e un semnal negativ.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-01

TAGURI: tariceanu, remaniere, guvern, grindeanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Iun 2017

PROSTARICEANA readuce in atentia lumii comportamentul MAFIOTILOR italieni din anii '70-80 dar la un nivel net superior acestora . CAMORRA DI ROMANIA este in mai multe EXEMPLARE si are mult mai multe versiuni CRIMINALE . S-A DOVEDIT DUPA 1989 CA POPORUL ROMAN amitind in functii publice asemenea lichele si mafioti ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI. NUMAI O FORTA EXTERNA FIE EA SI DIVINA MAI POATE SALVA CEVA..........nimfomanul semidoct nu are nici un dram de discernamant.
Random imageUltimele stiri

loading...