2018-12-13 10:50


Tăriceanu lansează noi acuze: Iohannis a făcut o gafă uriașă

 |  23:09
Tăriceanu lansează noi acuze: Iohannis a făcut o gafă uriașă

Președintele Klaus Iohannis l-a numit ”acest individ” pe șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și a lăsat să se înțeleagă că în perioada următoare, în Parlament, ar putea ajunge noi cereri de urmărire penală de la DNA fie pe numele liderului ALDE, fie pe numele unor apropiați de-ai săi. După declarația de marți, Iohannis a revenit și a spus că nu știe nimic concret de la DNA, încercând să corecteze ceea ce declarase inițial.

”Președintele a făcut o gafă uriașă. E bine când faci o gafă să nu încerci să o corectezi pentru că nu faci decât să o amplifici. El a dezvăluit că știe dosarele DNA. Explicația e foarte simplă. Face o mare eroare. Iese la suprafață un șef al DNA care, prin legăturile politice pe care și le-a creat, nu a făcut decât să-și perpetueze funcția.

E evident că președintele știe mai mult și, în mod normal, nu ar trebui să-i parvină astfel de informații. Nu sunt deloc speriat sau inhibat de ceea ce anunță președintele. O să vedem dacă acest lucru se va materializa. Dacă e așa, se distorsionează alegerile.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la emisiunea Andreei Crețulescu de la România TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19

TAGURI: tariceanu, acuze, iohannis, individ
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
20 Oct 2016

"El a dezvăluit că știe dosarele DNA">>>>PAI LOGIC CA STIE..PENTRU CA DNA A CERUT AVIZ DE LA PRESEDINTIE PENTRU FOSTI MINISTRI IMPLICATI IN RESPECTIVELE DOSARE.....ASA PREVEDE LEGEA>>>PAI CUM PUTEA SA DEA AVIZ DACA NU CITEA HARTIA UNDE SCRIE CINE SUNT CEI CERCETATI?.....TARICEANU CA DE OBICEI CALCA PE LANGA DRUM....DOSARUL ROMPETROL IMPLICA FOSTI MINISTRI/SI ALTE DOSARE LA FEL....CUM DRACU A PUTUT AJUNGE TARICEANU IN ASEMENEA FUNCTIE SI SA RAMANA LA NIVEL DE MINTE DE MANECHIN....ROMANIA ETERNA SI FASCINANTA DAR PLINA DE BEIZADELE PROASTE SI CORUPTE.....CITESTE LEGEA SI O SA PRICEPI..DEGEABA FACI CIRC LA TV
ANONIM
20 Oct 2016

Obosit de pe urma a cinci femei si bagat in fata de puscariasul dragnea fustangiul latra numai prostii la ghita tv si latrina 3 adica in laboratoarele de propaganda antijustitie .
Random imageUltimele stiri


loading...