2019-02-20 05:22


Tăriceanu, MESAJ pentru protestatari: Fără PROTESTE în fața clădirilor statului

 |  16:41
Tăriceanu, MESAJ pentru protestatari: Fără PROTESTE în fața clădirilor statului

Călin Popescu Tăriceanu a evitat să dea un răspuns direct cu privire la intervenția jandarmilor la protestul din 10 august, dar a amintit de un general de jandarmeria din Franța, care a spus că intervenția forțelor de ordine ar fi fost „corectă și bine articulată”. În același timp, liderul ALDE a spus că protestele nu ar trebui să mai aibă loc în fața clădirilor statului.

„În ceea ce privește demonstrațiile din 10 august, am explicat că eu nu sunt specialist în intervențiile Jandarmeriei dar m-am orientat după spusele unui general de jandarmi francez, care a spus că intervenția a fost corectă și bine articulată, fără să conțină excese. Dacă au existat chestiuni punctuale, sigur, ele nu trebuie trecute cu vederea, dar remarca acestui general a fost că în țările unde au loc asemenea manifestații în mod frecvent, nu cum e România, că în România nu sunt manifestații violente sau până acum n-au fost, din fericire, se încearcă a se evita contactul direct între jandarmi și protestatari. Părea să indice că Jandarmeria nu a reușit să țină jandarmii la distanță, dar tot el sublinia că nicăieri, nicio țară din Europa, nu se admit manifestații în preajma clădirilor statului, cum a fost cazul la noi, aviz amatorilor pe mai departe, și Primăriei, care nu trebuie să permită organizarea în aceste zone a manifestațiilor, care pot să degenereze cu forme violente”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, într-o conferință de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-26

TAGURI: tariceanu, proteste, protestatari, cladiri, jandarmi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LIBERALUL BOLSEVIC.
26 Sep 2018

Nu ai voie mitomanule sa ne dai exemplul Frantei din urmatoarele motive : In Franta camera deputatilor nu este condusa de un puscarias . In Franta nu sunt amputate prerogativele presedintelui de catre un grup infractional . In Franta majoritatea protestelor au o finalitate care respecta doleantele celor care protesteaza. In Franta nu sunt modificate legile justitiei in favoarea penalilor. In Franta nu vezi condamnati penal la tv discreditand justitia sau amenintzind procurori. In Franta se protesteazape cel mai mare bulevard, iar cand vin agricultorii au si tot arsenalul de utilaje cu ei. Franta are un nr. mai mic de parlamentari la o populatie tripla decat Romania. Franta are 17 ministere in comparatie cu 28 in Romania. Ai ales prost comparatia cu Franta manechin bolsevic si mitoman.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...