2019-03-22 10:54


Tăriceanu, prima reacție după ACHITARE: ”M-a costat ENORM”

 |  22:29
Tăriceanu, prima reacție după ACHITARE: ”M-a costat ENORM”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost achitat, marţi, de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care este acuzat mărturie mincinoasă.

„Este o zi aparte pe care nu mi-aș fi imaginat că am să o trăiesc vreodată. Nu se poate rezuma totul la o problemă strict de ordin personal. Demersurile mele din ultimii ani de demasca cele făcute de statul paralel nu au izvorât dintr-o problemă personală. Atitutdinea m-a costat enorm pe plan politic și personal, însă nu m-a clintit câtuși de puțin. Mă gândesc la soarta multor cetățeni simpli care au devenit victime ale sistemului care a funcționat în România peste zece ani, fără ca să se poată apăra”, a spus Tăriceanu la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-22

TAGURI: tariceanu, reactie, achitare, dosar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Mai 2018

SEMIDOCTULUI II E TEAMA DE ALTE FAPTE MULT MAI GRAVE COMISE SI NU DE UN ASEMENEA FLEAC CARE NU FACE DECAT SA-I SPELE IMAGINEA DE NULITATE UMANA.
ANONIM
22 Mai 2018

PE LA POSTA ROMANA , PORTILE DE FIER , INTREPRINDERI , PADURI , PETROM , PRIN BANCI , TERENURILE , NIMENI NU ESTE DE VINA , TOATE AU DISPARUT . NIMENI NU ESTE DE VINA . NOI SINTEM DE VINA , PROSTI .
LEVST.
22 Mai 2018

cum zice si proverbul" lenesul mai mult alearga si hotul mai mult pagubeste"...deci cam ce a furat, a trebuit sa dea spagi la asa-zisii judecatori, tocmai pentru asta ofteaza , pentru ca l-a costat enorm...Pana la urma, cu ceva tot il vor priponi, a facut prea multe talharii, ca-macar una- sa nu-I iese prin ochi...
VIDEO
23 Mai 2018

TABLA DE ȘAH RĂMÂNE : se SCHIMBĂ, negrele cu ALBEEEE !!!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mai 2018

justitia corupta din Romania nu poate sa apere la infinit o haita de mafioti si curve imputite...deja se stie de complicitatile dintre mafiotii-politicieni si mafiotii-judecatori la toate institutiile internationale.........Romania e condusa de criminalii-bolsevici ai lui iliescu din decembrie 1989 infiltrati in toate institutiile statului Ati dat de dracu baieti...regimul TRUMP nu va mai sustine...marele licurici se pisa pe voi cu bolta,emigrati in Costa Rica cat mai aveti timp......Udrea e fierbinte si asteapta cretini sa o linga intre picioare
ANONIM
23 Mai 2018

"L-a costat enorm !!" Adica, va spun eu cum se face ca stiu de la Ion zis Bebe Ceterski, e fost securist, il stiam ca ofiter in tinerete la secu, acum ca e pensionat e cica detectiv privat, insa face naveta din Baia Mare la Bucuresti unde se intalneste cu alte capuse ca el. Cand l-au arestat pe primarul locco, am auzit de la Bebe cum se procedeaza, porcurorii stiu tot, cat aduna, de cate ori intr-un an, ce stil au de a face banul. Primarului i-au reprosat ca acesta le-a insultat inteligentai pt ca a utilizat aceasi schema de a ciupi bugetul primariei, deci vor versatilitate musii porcurori. Atunci, daca ast ex-premier le-o oferi, nus stiu, cert e ca se vb asa acolo: ai fost in functia aceasta, atati ani, ai strans din: si incepe enumerarea. Apoi calculeaza si cer partea lor. Asta ca sa scapi fara inchisoare.
ANONIM
23 Mai 2018

Binomul are doi experti in frunte, dar un singur stapan extern; unul e tiganul bili (olita de pipi pe ungureste) zis si bula de la bolsevism, fost prezidel, ales tot ce fu cu sprijin extern de la... camaruia de hotit Romania jidanii Hohl innobilati de un rege frantuz tont pe care il furara prin terti si apoi pusera vina pe o femeie de stirpe inalta ce nu se putu apara de marsavia lor pt care inca fura recompensati de regele manevrat cu titlurile inaltei nasteri ale Doamnei napastuite. Brusc erau conti si aveau si banii regelui jefuit de ei prin lovitura data la Casa ALOIS . Organizator fu bili; ceva ruda indepartata, poate vre-un bastard folosit ca serv. Al doilea cap al binomului este marinerul ce crea smekeria cu redistribuirea via porcurori.
ANONIM
23 Mai 2018

@Levst ce bine ai spus adevarul. Ma intreb ce ar zice Tonti-lu-Base daca ar sti ca ce a decartat porcurorilor i-a fost jumulit de prietenul lui cel mai bun, ex prezidelul marineru` ce o jumuli si pe nevasta-sa fosta de ceea ce avea ea fara stiinta lui si, in loc sa ii zica prieteneste prietenului iubit adevarul ca intre tipi, tacu si astepta momentul propice cand o beli de efectiv tot, minus ce avea dat pt copil. Cu o parte isi plati protectie la masoni, deci n-o sa il vada nimeni cu dosar la redistribuirea ceruta de dna... si erau banii lui asta jumulit pt a scapa de puscarie. Sa va fie CLAR, dosare pe acuze minore sunt create exact pt redistribuirea banilor
ANONIM
23 Mai 2018

Te jumuli jupanul matrozescu cu Luli a lui de la DNA... mai ca-mi pare bine. Insa te facu urat de tot si tu nu esti capabil saii tai macaroana dinspre sursa, sa scoti sursa inafara Ro., s-o pui in maxima protectie si apoi sa il joci pe troglobaur,,,, esti domnisorica neajutorata pe langa jupanul matroz ce va matrafoxeaza pre toti...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...